Bourjois - 3D Effet gloss

Všimla jsem si, že na blogu se ještě neobjevila žádná recenze na kosmetiku Bourjois, přitom doma nějaké produkty mám. Tak časem se můžete těšit na další recenze, teď se ale podíváme na tento lesk na rty. Mám ho doma už docela dlouho, dostala jsem ho myslim k svátku, ale moc často ho nepoužívám. A v recenzi se dozvíte proč..

Obsahuje mikro-krystalické látky, které dodávají rtům lesk, ten lesk je poměrně výrazný a jemné třpytky jsou na rtech i cítit a na rtech poté v jemné vrstvě zůstávají. Má hydratační a ochranné složky, díky vitamínu E a C. Lesk má slibovat 8 hodinovou hydrataci, tak dlouhá sice není, ale hydratuje. I poté, co z rtů vymizí, tak jsou hydratované a nevolají hned po dalším přemazání.

Kromě lesku dodává rtům objem, což mohu potvrdit, ale tady se dostáváme k tomu, proč ho nepoužívám tak často. Spíše než lesk mi připomíná tekutou rtěnku. Má hutnější konzistenci a když si ho dám na rty, tak mi přijde hrozně těžký. Vůbec to není příjemný, lehoučký lesk, když si zkusim dát menší vrstvu, aby nebyl tak těžký, tak po bližším prozkoumání nejsou barvou vyplněné dostatečně celé rty. Četla jsem, že díky štětečku má vyplnit i drobné rýhy, s tim naprosto nesouhlasim.

Je bez parabenů a voní po borůvkách, malinách a černém rybízu, tedy měl by. Nejsem si úplně jistá, zda to tam cítim. Když mám na něj náladu, tak ho použiju, líbí se mi to, že je fakt lesklý, ale znovu bych si ho asi nekupovala. Raději sáhnu po lehčích leskách.

Obsah: 5,7ml
Cena: na netu cca 200Kč
Hodnocení: 3/5

9 komentářů:

  1. Těch třpytek je tam vážně hodně... ale vypadá hezky :) myslím, že v kombinaci s pihama musí slušet.. :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hezky, ale asi by mi ty třpytky trošku vadily:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale vypadá náádherně :) Možná bych pod něj nosila nějakou hnědou rtěnku a podle mě by to bylo dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lesk se mi moc líbí, podívám se jen po jiné barvě. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pro ten si dnes zajdu! naprosto perfektní!

    Hezké rty.. :*

    OdpovědětVymazat
  6. Na rtech ale vypadá hezky, mám podobný od Avonu s vůní čokolády, který už bohužel není k sehnání a ten mám ráda moc :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...