Dermacol - Zpevňující péče na dekolt a poprsí Enja push-up bust cream

Určitě spousta z Vás je s něčím nespokojená a ve velkém případě to bývá i poprsí. Hned na úvod, co si budem povídat, žádné krémy Vám prsa nezvětší, i když by to bylo určitě super. Nezabrala mi bohužel ani antikoncepce a Stimulen, který jsem zkusila a stále zkouším, výsledek je ovšem ten, že prsa jsou pouze nafouklejší, toť vše.

Ve svých 21 letech a s prsama B nemám potřebu nic zpevňovat a díky dobrý genům věřím, že ani po dětech tohle nebudu muset řešit, přesto ale tyhle krémy ráda používám. Myslím, že je třeba věnovat pozornost i dekoltu a poprsí, i tam se postupem času vytvářejí vrásky.

Krém jsem dostala jako dárek k nákupu na e-shopu Dermacolu. Obsahuje extrakt z mořských řas a komplex rostlinných extraktů, díky kterým zpevňuje pokožku dekoltu a poprsí. Má regenerační efekt, vrací pokožce pružnost a působí i jako prevence proti ochabování.

Je hypoalergenní, má příjemnou vůni. Je hezky lehoučký, dobře se roztírá a ihned se vstřebá. Měl by se používat 1x-2x denně, já ho používám tedy jen jednou a to vždy večer. A teď k účinkům, jak už jsem psala, nic zpevňovat nepotřebuji, přesto jsem si krém oblíbila. Pokožka je po něm jemná a přijde mi, že je jakoby napnutější, což je v tomto případě správně.
Obsah: 75ml
Cena: 199Kč
Hodnocení: 5/5

3 komentáře:

  1. Já jsem z této řady chtěla vyzkoušet tělový balzám 3v1, ale bohužel byl na oficiálních stránkách vyprodaný, a tak jsem využila kupón na něco jiného. Do budoucna ale ještě uvidím. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem ho a musím říct, že hned po prvním použití jsem viděla zpevnění a všiml si toho dokonce i přítel :D. Podle mě to není nic výrazného, přesto výsledky jsou : )

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle přípravek je pro mě samotnou asi úplně zbytečný, nemám co bych měla zpevňovat:D
    ale je fajn, že opravdu nějaké účinky jsou vidět :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...