Joanna - Krém na ruce Sweet fantasy

Od této značky už mám pár produktů ozkoušeno a podle mě tahle polská značka není zas tak marná. Něco je lepší, něco horší, asi jako u každé značky. Horší je ale její dostupnost, na českých e-shopech mi přijde, že je docela omezená. Třeba tenhle krém jsem vůbec nenašla, ale kdyby jste na něj narazily, tak přesto recenzi napíšu :)

Krém mě okamžitě zaujal svojí vůní, v tubě voní naprosto božsky kokosově. Bohužel když se ale rozmaže a trochu vstřebá do rukou, už tak hezky nevoní, cítím spíše chemický kokos, než tu sladkou vůni. Ta vůně je pak docela nelibá a výrazná.

Konzistence je poměrně hutnější, možná i tím jde hůře vymáčknout z tuby. Dobře se roztírá a rychle se vstřebá. Ruce jsou po něm velmi příjemné, hladké na dotek, ale co především..Naprosto perfektně hydratuje, co se týče hydratace, tak je to zatím nejlepší krém, co jsem kdy měla. Nebýt tý nepříjemný vůně po vstřebání, tak je perfektní.

Obsah: 75g
Cena: cca 50Kč
Hodnocení: 4/5

3 komentáře:

  1. podle obalu vypadá, že voní mox hezky, ale zdání asi klame, když píšeš, že voní moc chemicky..alespoň, že tak skvěle hydratuje!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě nezkoušela nic od této značky, ale moc mě láká... jsem na krémy na ruce ujetá :) ale zatím jsem nenašla nic lepšího než je Neutrogena ... Zvu tě k sobě na Give Away dle vlastního výběru

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji vůni kokosu, škoda, že píšeš, že je to spíše chemický kokos :( ale to se dá přežít, když hydratuje :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...