Le Chaton - Hydratační pleťová maska

Kosmetika La chévre: Kosmetické přípravky La Chèvre a Le Chaton produkuje česká společnost Kosmetika Capri podle vlastních, originálních receptur, které jsou v současné době celosvětovým unikátem. Základem těchto receptur jsou vzácné složky kozího mléka, vhodně doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty.
Pro přípravky obou značek je charakteristické, že obsahují značné procento účinných přírodních látek a minimální množství látek chemických (konzervačních). Obsahují komplex vzácných, životně důležitých prvků, které působí blahodárně na všechny typy pleti.
Zdroj: lachevre.cz


Jak už z názvu plyne, maska hydratuje, regeneruje a omezuje tvorbu vrásek, proto je vhodná i pro zralou pleť. Jinak je určená pro všechny typy pleti, převážně pro suchou a dehydratovanou, ale i velmi citlivou. Zkrátka, vybere si snad každý :)

Aktivními látkami je máslo z kozího mléka, které je zdrojem vitamínu A, pokožku vyživuje a zjemňuje. Další aktivní látkou je mléčná bílkovina, která zabraňuje vysoušení a působí proti vráskám.
Maska mi příjemně voní, někde jsem četla, že je z toho ošklivě cítit právě to kozí mléko, ale mě nepřijde, že by zapáchala, takže pro mě vůně v pořádku.

Co se mi na masce líbí, je její snadná aplikace. Maska se nanese na čistou pleť a nechá se působit 20minut. Poté zbytek masky, která na pleti zůstala stačí setřít tamponkem. Tahle aplikace je pro mě naprosto ideální. Masku si dělám večer (ráno nějak nestíhám a nemám kdy), před spaním už nepoužívám ani noční krém, jelikož pleť mám mastnou po masce dost. A druhý den ráno je nádherná jemná a příjemná na dotek. Působí opravdu hydratovaně. Hydratace na jedničku. Aplikuje se 1x-2x týdně.

Ještě konzistence, ta je trochu hutnější, pro suchou pleť naprosto ideální. Masku jsem si velmi oblíbila, používám ji ráda a pleť je po ní krásně hydratovaná.

Obsah: 100ml
Cena: 298Kč
Hodnocení: 5/5

4 komentáře:

  1. Maska vypadá dobře, zrovna hledám nějakou takovou, která je určitě na suchou pleť a tahle se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Maska se mi dost zamlouvá, asi se po ní poohlédnu. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  3. Od le Chatonu mám taky masku a je příjemná.

    OdpovědětVymazat
  4. já mám masku na akné a myslím že vůbec nefunguje :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...