Mono pudrové oční stíny od Yves Rocher

O stínech Yves Rocher jsem tu psala nedávno, ale to nevadí. Dnes Vám ukážu další a to novinku mono pudrové stíny. Přišel mi odstín Bleu ciel, z počátku jsem byla lehce rozpačitá, protože si myslím, že modrá sluší málokomu a mě už vůbec, ale ta modrá je docela dobrá. A i samotné stíny jsou skvělý, čtěte dále a dozvíte se proč. :)

Vybírat můžete z 36 odstínů, což je podle mě naprosto obrovský výběr. Najdete odstíny například oranžové, fialové, ale i černé. Navíc některé stíny jsou matné, jiné třpytivé. Odstín Bleu ciel je světlá modrá barvička, která obsahuje třpytky, na jedné z fotek je můžete zahlédnout.

Stíny mají pěkné, černé balení, klasicky plastové, ale dobře bytelné. Navíc obsahují pěnový aplikátor. Já si s nim na běžné denní líčení, kdy se nemaluji nijak výrazně a složitě vystačím, takže pro mě praktické a oceňuji to.

Jsou obohacené o výtažek z rýže a vydrží až 8 hodin. Výdrž je dobrá, na očích mi vydrží celý den, nijak se mi neslévají a to nepoužívám ani bázi. Co jsem psala recenzi na předchozí stíny (zde), tak ty bez báze měly tendenci se slévat. Ve výdrži jsou tedy lepší jednoznačně tyto stíny a to není vše...

Jsou velmi dobře pigmentované, dosáhnete s nimi jak lehkého denního líčení, kdy na očích máte jen lehký náznak barvičky, tak ale i výraznější intenzity pro večerní líčení. Na večer je používám velmi ráda.
Teď se ale dostaneme k tomu, co je na nich tak super. Mají příjemnou texturu, přijde mi lehce taková krémová, na víčko hezky přilne. Co je ale hlavní, stíny nepráší. Jsem zvyklá líčit si první oči, až poté make-up, i z toho důvodu, že snad všechny stíny opadávají. Tyhle ne, proto je řadím mezi ty nejlepší.

Obsah: 2,5g
Cena: 239Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí výrobku k recenzi.

9 komentářů:

  1. Stíny od Yves Rocher jsem ještě nezkoušela. Světle modrou bych si na oči na běžné denní líčení asi nedala. Ale na tvém oku vypadá stín hezky .. :) A je super, že nepráší !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no taky jsem ze začátku nevěděla, kdy je vlastně vyzkoušim, když jsou modré. Ale vůbec špatné nejsou a myslim, že v zimě budou naprosto super. :)

      Vymazat
  2. Mně přišli zase růžové, což není můj šálek čaje :D ale zjistila jsem, že jsou krásné jako tvářenka! :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju všeobecně značku YR. Jen by mohli mít zase nějaké slevy.. ;) HAHA

    :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mi se líbí skoro všechny barvy :P Stíny totiž používám hlavně na focení a tam se hodí i ty výrazné :)
    Jinak tyhle stíny naprosto zbožňuju, taky bych jim dala 5 z 5ti bodů :)

    OdpovědětVymazat
  5. tieto zbožňujem aj ja :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Celkově mám moc ráda stíny YR a tento odstín působí něžně a velmi pěkně. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...