Podzimní novinky od Miss Sporty

Dnes Vám představím pár podzimních novinek od Miss Sporty, se kterou jsem nedávno navázala spolupráci. Moc si toho vážím, jsem z toho nadšená a na balíček jsem se těšila jak malé děcko na Ježíška. Navíc k produktům byl přidán i dopis, což působí mile.
 

So Fine skin matching make-up
Make-up mi přišel v odstínu 021 Neutral beige, který mi sedí naprosto perfektně. Make-up se má přizpůsobit tónu pleti, působí přirozeně. Slibuje lehké a přirozené krytí pro dokonalou pleť. Opravdu moc nekryje, ale za to mu nemůžu nadávat, když vysoké krytí ani neslibuje. Pokud máte hodně problematickou pleť a potřebuju zakrývat nedokonalosti, tak Vám stačit určo nebude. Ale dá se naprosto bez problémů vrstvit bez toho, aby udělal masku a při více vrstvách něco málo zakryje.
Je hutnější, je třeba použít krém či bázi, jinak se hůře roztírá. Obsahuje vitamín A, C a E, které pokožku hydratují, chrání před vnějším prostředím a vyživuje ji. Pokud nepotřebujete extra krytí, ale jde Vám spíše o přirozený vzhled, tak neváhejte, rozhodně špatný není. Já jsem spokojená, ale používám spíše jen na líčení doma a třeba na dovču k moři bych si ho vzala bez váhání.

Obsah: 30ml
Cena: 89Kč
Hodnocení: 4/5


Rtěnka Perfect color
Tak tenhle produkt mi udělal strašnou radost. Rtěnka mi přišla v odstínu 014 Blushed again, což je krásná růžová barvička, která působí přirozeně a na rtech vypadá moc dobře. Balení je klasicky plastové, dobře bytelné, s průsvitným proužkem, což se mi líbí.

Je dobře pigmentovaná, po jedné vrstvě vytvoří lehký nádech barvy, po více přejetí už pěknou barvičku. Rtěnka je krémová a jako jedna z mála mi nevysušuje rty, naopak po nanesení rty hydratuje. Rtěnku seženete ve 14 odstínech, s perletí, nebo bez. Výdrž je průměrná, asi jako většina rtěnek.
Co je na ní ale nejlepší, ta vůně. Voní naprosto úžasně po melounu. Pokud jsem o nějakých rtěnkách dříve tvrdila, že voní, tak vše beru zpět. Mám neustále potřebu k ní čichat, prostě paráda.

Obsah: 30ml
Cena: 49Kč
Hodnocení: 5/5


Péče o nehty Nail Expert
Dále se v balíčku objevily dva laky pro péči o ne. První z nich je 5in1 Total Care Action, který má hlavně nehty posílit, podporovat růst, hydratovat. Moje nehty jsou hrozné, lámou se, třepí a mám pocit, že hezkých dlouhých prostě nikdy nedosáhnu. Takže tyhle pečující laky oceňuji. 5in1 jsem si oblíbila. Když jsem líná nehty lakovat, tak tuhle růžovou péči použiji samostatně, dodává totiž nehtům lesk, takže vypadají lépe. Navíc rychle zasychá, téměř okamžitě je suchý.

Druhým lakem je fialová péče Base & Top Coat, což je tak zvaný nadlak. Tenhle tedy používám jako vrchní vrstvu, na barevný lak, aby déle vydržel. Jsem ale hrozně nešikovná a výsledky moc znát nejdou. Dá se ale použít i jako podlak, aby nehty byly silnější a hezčí.


Obsah: 8ml
Cena: 49Kč
Hodnocení: 5/5

Už jste vyzkoušely některé novinky od Miss Sporty? Nalákalo Vás něco?

Moc děkuji Miss Sporty za poskytnutí výrobků k recenzi. 

16 komentářů:

  1. Nejvíc mě lákají nové laky, takže se po péči určitě v drogerii podívám:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám při péči o nehty výrobky od značky Viaderm. Jsou to takové "olejíčky". Jeden z nich je na nehtovou kůžičku a druhý přímo na nehet. Jsou to celkem fajn výrobky. Nepoužívám je pravidelně, ale i po jednorázové aplikaci je rozdíl vždy znát. Při dlouhodobém používání předpokládám, že by fungovaly skvěle.

    OdpovědětVymazat
  3. ta rtěnka vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa celkom aj ten make-up pozdáva, i keď je pravda že miss sporty moc nemusím

    eR.Ka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make-up překvapivě vůbec špatný neni, pokud nehledáš krycí. :)

      Vymazat
  5. nalákal mě ten 5in1 lak, musím se po něm u nás mrknout.

    OdpovědětVymazat
  6. Tiež mi prišiel nedávno balíček od miss sporty :) Ten rúž je podľa mňa úžasný :)
    môj článok nájdeš tu - http://werushberry.blogspot.sk/2013/10/prekvapko-od-miss-sporty.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, rtěnka je opravdu úžasná a článek jsem již četla. ;)

      Vymazat
  7. ta rtěnka mě zaujala nejvíc.. :) nemám moc zkušenosti s miss sporty takže by mě zajímalo vlastně všechno... :) jelikož mi s-he moc nevyhovuje, tak pochybuju že tohle by mi vyhovovalo... no musím to zkusit :)


    Poslední den co probíhá GIVEAWAY s trickovy.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se S-he zkušenosti snad žádný nemám, takže nemůžu bohužel porovnat. Zrovna S-he mě zas tolik neláká a stojany mě nechávají chladnou. Ale Miss Sporty špatná rozhodně neni, třeba řasenky jsou za ty ceny skvělý, tahle rtěnka taky...:)

      Vymazat
    2. S-he má ještě celkem fajn rtěnky - s hydratací jsou na tom většinou dobře, akorát je problém s jejich málo krycíma barvičkama. To Miss Sporty zase mívají více krycí, voňavější, ale třeba tahle podle mě vysušuje :/ Ale řasenky jsem nezkoušela ani od jedné, to by mě fakt zajímalo :)

      Vymazat
  8. Tak to já bych ráda zkusila ty laky :) páč sice mám nehty zdrávy a dobře mi rostou, ale tak používat je pro jistotu taky nepříde na škodu podle mě :)

    OdpovědětVymazat
  9. Rtěnku mám :) naprosto úžasná a sehnala jsem ji za 39 korun :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já Miss Sporty moc nemusím, ale ty báze na nehty mě celkem zaujaly :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle novinky jsem dostala také a mám na ně podobné názory. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...