Pudrové očí stíny od Yves Rocher

Hodně dlouho tu nebyla recenze na nějaké oční stíny, já se totiž teď snažím dopotřebovat mono stíny, které už mám šíleně dlouho, ale je mi líto je vyhodit, jelikož svoji funkci stále plní. Nebo používám jedny, které mám ráda a nejvíc se mi hodí k tomu, co nosím. Ale teď ke stínům, které jsem si též oblíbila.
 

Hned na začátek pochválím desing, hrozně se mi líbí ozdobení. Jinak je to klasický, ale dobře bytelný plast. Ale prostě díky té louce, stromu to hned vypadá lépe.
Stíny mám v odstínu Vert canard, což je nádherná smaragdová barva, docela výrazná. Stíny můžete sehnat ještě v dalších šesti odstínech, líbí se mi všechny, myslím, že každý si nějakou tu svou barvičku vybere.

Stíny nejsou matné, obsahují stříbrné třpytky, na očích ale nejsou nijak výrazné, pouze líčení rozjasní. Jsou dobře slisované a co vidím jako velké plus je to, že nepráší, prostě tak nějak klasicky, nic drastického.
Jejich pigmentace je úžasná, dosáhnete jak opravdu výrazné barvy, tak méně výraznějšího líčení.

Ovšem jednu vadu na kráse mají, pokud se Vám mastí oční víčka, jejich výdrž je docela špatná, určo to chce asi použít bázi. Já tedy báze nepoužívám, ale občas se mi stane, že stíny se začnou rozpíjet, jindy zas ale drží celý den. Takže pod tyto oční stíny doporučuji požívat báze, aby držely lépe. Nebýt této mouchy, nemám jim co vytknout.

Obsah: 2g
Cena: 145Kč
Hodnocení: 4/5

6 komentářů:

  1. Barva je opravdu moc pěkná. :) Já zrovna také zkouším stíny od YR a jsem moc spokojená s jejich pigmentací. Jen je pravda, že bez báze příliš nevydrží. Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva, já musím pod všechny používat báze, jinak to mám do dvou hodin v jedné lince :( My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  3. Stálo by za to, předvést stín přímo, nalíčený na očích;-) Moc bych to ocenila. Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě to zkusim, ale on mi to foták nechce pořádně zabrat, samozřejmě jsem fotila, ale barvu vůbec neveme, nevim proč.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...