Řasenka Pump Up Booster od Miss Sporty

Tuhle řasenku ve stojanu asi jen tak nepřehlédnete a to díky jejímu desingu. Hned na začátku řeknu, že řasenku řadím mezi ty lepší a klidně bych koupila znovu, ale přesto má svoje mouchy.

Posiluje růst řas díky vyživujícímu složení. Prodlužuje, dodává řasám objem a nadzvedne je až o 70%. Řasy vypadají opravdu dobře po nanesení, jsou prodloužené a objem též mají. Ale, občas má tendence mi spodní řasy slepovat, nevím proč, ale dělá to pouze se spodními. Během dne se ale nerozmazává (pokud tedy neslzíte) a neopadává.

velký kartáček, se kterým se ale dobře pracuje a který nalíčí každou řasu. Hlavně ze začátku se ale stává, že na něm ulpívá hodně řasenky, jelikož konzistenčně je řasenka řidší. A ještě jedna mouchu, občas se mi při líčení obstiskává na horní linku, dá se to sice rychle spravit vatovou tyčinkou, či klasickými černými linkami přetřít, ale stejně...
Ale i přes malé nedokonalosti mám řasenku docela ráda, nákupu nelituji a klidně bych koupila další. Nějakou tu chybičku mi vždy udělá sebelepší řasenka. A ještě jedno plus, má velkou výdrž, řasenku už mám fakt dlouho a stále je jako nová.

Obsah: 12ml
Cena: 89Kč
Hodnocení: 4/5

7 komentářů:

  1. mám jí a za ty peníze je suprová.. jsem s ní maximálně spokojená.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera jsem se na ni koukala a přemýšlela jestli ji vzít nebo ne:)
    Nakonec jsem si ji nevzala, ale asi se pro ni vrátím :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Půjčovala jsem si ji od kamarádky a vyhovovala mi moc, tak jsem si pořídila voděodolnou verzi, která lépe drží, ale zase neudělá tak hezké řasy =/.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi taky zkusím, i když mě poslední dobou vyhovují nejvíc umělé kartáčky a uplně nejvíc od Maybelline.... My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenka mě nalákala, určitě ji musím vyzkoušet. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jí mám, používám jí jako takovou tu ,,patlací" řasenku - nenesu s ní barvu a pak to rozčešu nějakou jinou řasenkou :)

    Zúčastni se giveaway!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...