Saloos - Balzám bioKarité Granátové jablko

Ač doma nějaké balzámy od Saloosu máme, mamča je totiž má hrozně ráda, tak tohle je moje první zkušenost. Většinou si s různými kelímky, které se navíc dají použít víceúčelně, nevím moc rady. Když mi v Ldyboxu tuším, dorazil Bio Karité balzám granátové jablko, tak jsem se rozhodla, že konečně tedy taky zkusím, nějak si s kelímkem poradím.

První si ale něco řeknete ke karité, bambuckému máslu: získává se ze semen plodů afrického ořešáku shea. Semena se ručně sbírají a pak se suší na slunci. Pak se praží a ručně hnětou do doby než vznikne tuk, který má máslovou konzistenci. Každodenní používání másla pokožku chrání před volnými radikály a zpomaluje stárnutí.

Revitalizující balzám určený především k ošetření zralé a náročné pleti, dekoltu, ale i celého těla.
Oleje z granátového jablka a směs esenciálních olejů v kombinaci s bio bambuckým máslem a přírodními vosky zpomaluje přirozeným způsobem proces stárnutí, bioaktivní látky zachovávají pevnost a sametovou hebkost pokožky a mají výrazný protivráskový efekt.

Já si tedy nedokážu představit, že bych balzám používala na celý obličej třeba místo klasického krému, tak jsem si z něj udělala oční balzám. A musím říct, že je naprosto úžasný.  Díky němu jsem se zbavila pandích kruhů pod očima, které mě poslední dobou trápily a ráno jsem nejvíce času trávila právě tím, že jsem se je snažila zamaskovat. Kruhy zmizely a kůže kolem očí je hydratovaná a zjemněná.

Balzám má tuhou konzistenci, taje až teplotou těla. Má příjemnou vůni, sice výraznější, ale ne vtíravou. Já ho tedy používám pouze večer, jelikož je dost mastný a myslím, že na den to není ideální.

Složení: Butyrospermum parkii butter BIO, Helianthus annuus seed oil BIO, Sesamum indicum oil BIO, Candelila cera, Cera alba, Simmondsia chinensis oil, Punica granatum seed oil, Parfum*, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Ascorbic acid, Limonene**, Linalool**. Citral**, Benzyl alcohol**, Benzyl benzoate**, Benzyl salicylate**, Citronellol**, Eugenol**, Geranil**, Isoeugenol**, Coumarin**

*   směs éterických olejů
** součást éterických olejů
Obsah: 50ml
Cena: 140Kč
Hodnocení: 5/5

2 komentáře:

  1. Pandí kruhy pod očima :D

    Já jsem ho měla taky a byl opravdu skvělý :-) Pod oči jsem ho nanést nezkoušela. Ale asi na to dojde, protože kruhy pod očima jsou potvory. Skvělý článek :-)

    Zúčastni se giveaway!

    OdpovědětVymazat
  2. Saloos je skvělá značka, vždy jsem byla spokojená :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...