Spotřebováno za říjen 2013

To je hrozný, další měsíc zas šíleně utekl, říjen mi přijde, že skoro ani nezaznamenala. Představa listopadu, no už na mě začíná padat depka, po ránu je zima, pořád tma a to nejhorší teprve přijde. Zimu prostě nesnáším. No ale už k článku, minulý měsíc jsem toho vypatlala až až a tenhle měsíc jsem si řikala, že budu ráda vůbec za tři produkty, nakonec se mi jich povedlo vypotřebovat sedm, takže jsme zas v klasických číslech.

1. Sprchový gel Palmolive Meditteranean moments (Recenze) - Obsahoval výtažky z arganového oleje a mandlového květu. Krásně voněl, jakoby orientálně, dobře pěnil a pokožku nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea tělové mléko Hawai pineapple (Recenze) - Moje první zkušenost s Baleou. Mléko úžasně vonělo po ananasu, dobře se vstřebávalo a nelepilo. Vůně se bohužel na pokožce nedržela moc dlouho. Na hydrataci jsem si nemohla stěžovat.
Koupila bych znovu: ANO

3. Eveline Slim 4D sprchový peelingový gel proti celulitidě (Recenze) - Tenhle peeling jsem si hned zamilovala, úžasně voní po citrusech. Pokožka je po použití hladká a velmi příjemná na dotek. Navíc proti celulitidě, což je skvělý. Už mám doma plné balení.
Koupila bych znovu: ANO

4. Palmer`s CBF lotion parfemované (Recenze) - Tělové mléko/máslo, které má vonět po kakau, mě tedy šíleně smrdí a to mám ještě jedno balení doma. Dobře se roztírá, stačí ho pouze trocha, ale prostě ta vůně, nesedí mi. A hydratace je spíše průměrná.
Koupila bych znovu: NE

5. Oriflame lesk na rty Gloss booster (Recenze) - Voněl hezky po melounu, rtům dodal jemnou růžovou barvičku, hydratoval. Ale, je hodně hutný a dost lepí. Navíc se mi teď už zprotivil, jak jsem ho používala často.
Koupila bych znovu: NE

6. Avon balzám na rty Sugar cookie - Tenhle balzám jsem měla už hrozně dlouho a on furt ne a ne zmizet:D. Ta vůně byla naprosto úžasná, voněl po cukroví. Hydratace průměrná, na rtech příjemný.
Koupila bych znovu: ANO

7. L`Oréal make-up Matte morphose (Recenze) - Na tenhle make-up jsem narazila náhodou ve slevě za 99Kč, tak jsem ho zkusila. Naprosto perfektní make-up. Skvěle kryje, má pěnovou konzistenci, dobře se roztírá, vypadá moc dobře a během líčení si pleť libuje. Pleť navíc zmatňuje.
Koupila bych znovu: ANO

5 komentářů:

  1. na ten makeup od Loreal mrknu, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To bych taky chtěla zažít, že bych spotřebovala nějaký lesk na rty :D nebo třeba dokonce rtěnku :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to dá zabrat. :D V podstatě jsem používala jen ten jeden :D

      Vymazat
  3. Ten make-up Loreal mě nalákal! A za stovku to byl hodně dobrý kup! Kdybych na něj narazila ve slevě, jdu po něm;D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja uz ho tam pak nevidela ani za plnou cenu, tak zda se da v drogerii sehnat.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...