Sprchový gel s výtažky z arganového oleje z Maroka a mandlového květu od Palmolive

Řada sprchových gelů Palmolive Mediterranean Moments je inspirovaná nejkrásnějšími destinacemi Středomoří - Itálie, Maroko a Turecko. Díky Ladyboxu se ke mě dostala varianta sprcháče s výtažky z arganového oleje z Maroka a mandlového květu. Což jsem ráda, ti z Vás, kdo mě čtou už delší dobu vědí, že zrovna v Maroku jsem letos byla na dovče, takž jakmile je někde obsažen arganový olej, hned mě to zajímá. :)

Něco k arganovému oleji: Arganový olej se získává lisováním za studena z jader stromu Argánie trnité (Argania spinosa), který se vyskytuje v polopouštích Maroka. Arganový olej jedním z nejdražších a nejcennějších olejů používaných v kosmetickém průmyslu. 

Arganový olej je bohatý na vitamin E a mastné kyseliny, díky tomu zabraňuje stárnutí pokožky a má hojivé účinky. Sprchový gel má pokožku hydratovat a revitalizovat. Pokožku opravdu nevysušuje, právě naopak. Je po něm úžasně hebká a velmi příjemná na dotek.

Konzistence je krémová, takové já ráda a ty z Vás, které mají rády pěnivé sprcháče, budou nadšené. Pění dost. Navíc úžasně voní, má velmi příjemnou nevtíravou vůni, letní, orientální.
Jediné, k čemu mám malou výtku je zavírání, kolikrát mám pocit, že ho urvu, mě osobně přijde, že se otevírá trochu špatně.

Obsah: 250ml
Cena: 69Kč
Hodnocení: 5/5

5 komentářů:

  1. Mám ho moc ráda :) Jéé já taky teď ujíždím na arganovým oleji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda všechny krémové sprcháče, ale nejraději ze všech ty ovocné :P Jen málokdy mě zaujme nějaký podobný, ale budu ho muset jít teda očuchat :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovocný taky miluju, to samé i tělová mléka apod. Jamile to voní, hned to má bod navíc. :D Naopak nemusim peprmint, aloe vera apod.

      Vymazat
  3. Příště ho v drogerii konečně musím očichat :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Z téhle edice jsem měla od Palmolive zatím jen Apricot and Strawberry a byl úžasný :)
    Jeden z úžasných sprchových gelů je pro mě i Happy Time od Nivei.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...