Trio oční stíny od MUA

Dnes Vám ukážu produkt, který hodně z Vás určo zná díky Ladyboxu a který jsem si zamilovala a od té doby, co jsem ho dostala, ho používám fakt denně. Jsou to trio oční stíny od značky MUA. Sice jsem četla rozporuplné názory, ale já k nim prostě nemám výhrady.

Je to vlastně taková malá paletka se třemi stíny, které se vzájemně doplňují, to já ráda, jelikož nemusím otvírat více mono stínů, abych líčení sladila. Mám odstíny s názvem Innocence, na e-shopu MUA seženete ještě dalších devět možných odstínů a to převážně v teplých hnědých barvách, ale i zelené či modré. Stíny se neslévají a vydrží mi celý den a to i bez báze.

Stíny jsou velmi dobře pigmentované, hravě zvládnete jemnější denní líčení, ale i výraznější na večer. Rozhodně jsou ideální na kouřové oči. Nejsou matné, třpytí se, ale i tak mi na denní nošení přijdou vhodné. Když se zamyslím, takovým možná dávám i přednost před matnými. Mají příjemnou konzistence. A prášení, ano práší, ale neřekla bych, že nějak hodně, taková klasika.

A ještě něco málo k balení..balení je obyčejné, plastové, ale dobře bytelné. Na straně je čudlík, který stačí zmáčknout, aby jste se do nich dostaly. Nosím je s sebou v kabelce a ještě se mi nestalo, že by se mi otevřely, takže balení je moc fajn. Navíc stíny obsahují i pěnový aplikátor, jelikož se běžně na den do práce nelíčim nijak extra, tak mi i stačí a nemusim používat zvláštní štětec.

Cena: 109Kč
Hodnocení: 5/5

5 komentářů:

  1. Já mám trio od Burjois, které bylo asi vzorem pro MUA. To mám moc ráda, takže tohle zkoušet nebudu, zvláště, když mi cena nepřijde ani moc rozdílná. Ale každopádně tyhle vypadají taky pěkně.

    OdpovědětVymazat
  2. Pigmentace vypadá opravdu skvěle :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Stíny vypadají moc hezky. Líbí se mi barvy i celkově balení stínů. Pigmentace vypadá také slušně ! Třpytivých stínů mám doma celkem dost.. momentálně sháním spíš nějaké matné. Ale i tak - tyto vypadají teda lákavě ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadají hezky, mám je doma taky.. Akorát bych ocenila kdyby ta tmavě hnědá opravdu barvila jako tmavě hnědá.. Takhle je to spíše jen bronzové :/

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasím, tedy já si je zamilvala nejvíc světlou a uplně tmavou, je krásně čokoládová a nijak vulgární a baví mě, že s nimi můžu běhat celý a večer jen přitvrdit a mám výraznější líčení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...