Dermacol - Zvláčňující krém na nohy Happy feet

Ahoj dámy,
zase se nám pomalu blíží konec týdne a víkend. Co plánujete? Co děláte v těchto chladných dnech? Musím už někde nutně sehnat zimní kabátek, po ránu už je fakt docela zima, brr.
Jinak testuji teď nějakou novou kosmetiku a další bude na řadě, takže stále je o čem psát, můžete se těšit. Jednou ze zmiňovaných je dokonce vůně a ne, Aguilera to neni. :D

Teď Vám ale ukážu jeden produkt od Dermacolu, který byl v balení Dobré vody, o tom jsem tu jednou psala. A hned na úvod řeknu, jsem ráda, že jsem nevrazila normálně peníze do krému.

Jedná se o zvláčňující krém na nohy s výživným olivovým olejem, panthenolem a vitamínem E, které mají nohy zvláčňovat a vyživovat. Pokožku má hydratovat, zvyšovat její elasticitu a regenerovat. Navíc deodorační účinky. 

Ani jedno z výše uvedeného a slibovaného nedělá. Nohy si poctivě mažu každý večer, než zalezu do peřin. Trpím docela na suché paty a zrovna tenhle krém mi s nima ani trochu nepomáhá. Paty jsou suché a popraskané úplně stejně, jako kdybych je vůbec nemazala.

Příjemně ale voní, vůně je velmi příjemná a lehká. Lehký je i samotný krém, je spíše řidší konzistence, takže se dobře rozmazává a vstřebává. Jenže tohle nestačí no, když jinak je k ničemu, bohužel.

Obsah: 100ml
Cena: 69Kč
Hodnocení: 1/5
Jeden bodík je za tu příjemnou vůni a konzistenci.

5 komentářů:

  1. ten zvláčňující krém na nohy není vůbec špatný. Ono i naše nožky potřebují péči jako naše ručky :) a i ony chtějí občas promáznout. Já jsem kdysi rok pozpátku vlastnila jeden z Avonu, teď pravda tohle trošku zazdívám. Ale kosmetiku Dermacol více než zbožňuji, bude to určitě více než dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol mam taky rada, ale tohle fakt nestoji za nic. Vlastne ani nic jineho, nez negativni recezenze jsem na nej necetla, takze to nebude jen tim, ze nesedi me:)

      Vymazat
  2. A já do něj ty peníze vrazila :( :D. Jinak víkend plánuji proválet v peřinách, těším se na to celý týden :D!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem ráda, že mám krémů na nohy dostatek a tenhle mě ani nenapadlo kupovat :P

    OdpovědětVymazat
  4. Naprostý souhlas s tím, že ten krém je naprostý propadák, jediné co se mi na něm líbí je obal :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/rasenka-dermacol-vampire-mega-long.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...