Gurmánské vůně ve vánočních edicích od Yves Rocher

Vánoce se pomalu blíží a to dokazují i kosmetické firmy, které na trh jdou s vánočními edicemi. Takové edice nábízí i Yves Rocher. Jednou z nich je edice kakao plná gurmánkých vůní, které můžete sehnat s malinami, pomerančem či pistácií. V každé edici najdete mýdla, sprcháče, krémy na ruce, balzámy..

Sprchový gel se třpytkami Kakao a malina
Tak tenhle rozkošný sprchový gel Vás okamžitě zaujme svým roztomilým, kulatým balením a navíc se třpytkami, které obsahuje. Třpytky ovšem na pokožce nezůstávají, sice při aplikaci je na sobě máte, ale jakmile spláchnete sprcháč, spláchnete i třpytky.

Sprcháš má velmi příjemnou gelovou a hutnější konzistenci, na pokožce je strašně příjemný. Dobře pění, pěny Vám vykouzlí opravdu hodně. Co je ale nejlepší, ta vůně. Voní naprosto božsky, znáte červené arabesky napůl máčené v čokoládě? Tak přesně takhle voní, zrovna tahle vůně k Vánocům pro mě patří :)
Neobsahuje parabeny.

Obsah: 250ml
Cena: 159Kč
Hodnocení: 5/5
Určitě se podívám po dalších vůních a produktech, láká mě tělové mléko a balzám.


Sprchový gel Vánoční vanilka
Obsahuje výtažek z bourbonské vanilky, vodu z bio vilínu, rostlinný glycerin, mycí báze rostlinného původu.
Na tomhle sprcháči mě zaujalo obrovké balení, bohužel to je ale tak všechno. Sprchový gel má hodně řídkou konzistenci, kolikrát mi vyteče více, než je třeba. Dobře ale pění, dá se použít i jako pěna do koupele.

Já v tom vanilku necítim ani trochu,vůně je to poměrně silná, přijde mi, že cítim lehce alkohol. Opravdu výrázná, silná vůně. Pokud máte raději sladké, tak to nebude úplně ono.

Obsah: 750ml
Cena: 219Kč
Hodnocení: 3/5

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí výrobků k recenzi. 

7 komentářů:

  1. Ten sprcháč s těmi malinami a kakaem musí vonět vážně božsky.. Já používám a znám jen sprchový gel Vanilka (bourbon) a ten je tedy na mně silně aromatický... ale zase vůně vydrží dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně musí mít oba produkty nádherné!:) Já se chystám koupit sprchový gel, tak snad bude vonět nádherně:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám kakao-pomeranč a pak vanilku :) a ten kakao-pomeranč je opravdu náááádhernýýý, jako jantarový kámen :)) No a to vanilkové mi taky nevoní moc po vanilce, ale vůně se mi zdá i tak velmi příjemná :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první tedy vypadá hodně dobře :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten třpytkový sprcháč jsem se dívala taky, ale nakonec jsem pořídila trošku jiný, ale též s malinovo-čokoládovou vůní... A ten druhý musí být božský !!! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Vianočná vanilka je skvelá...chcela som si ju kúpiť, ale nejak mi to nevyšlo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...