Mixa - 24hr Moisturizing Soothing Cream

Značka Mixa se u nás objevila teprve tenhle rok a hned se kolem ní strhla obrovská mánie, spousta z Vás si ji už stihla oblíbit a nějaký ten produkt vyzkoušet. Já zatím vyzkoušela pouze tento pleťový krém, ale stále pokukuji po něčem dalším.

Jedná se o 24hodinový hydratační zklidňující krém, který je vhodný zejména pro suchou a citlivou pleť. Pleť by měl okamžitě zklidnit. Po dobu 24hodin je pleť hezčí, hebčí a hydratovaná. Obsahuje 8% glycerinu a výtažek z růže. Naopak je bez parabenů a a alkoholu.

Krém je hutnější, ale přesto se dobře roztírá a velmi rychle se vstřebá, není přehnaně mastný. Je parfemovaný, voní krásně po růži. Testován na citlivé pleti, lze nanést i jako masku v silnější vrstvě.

Krém jsem si oblíbila, používám ho opravdu ráda. Je na pleti moc příjemný, navíc ta hezká vůně. Co se ale týče hydratace, sem tam se mi nějaká ta suchá šupinka objeví, trpím na suchý nos, s tim si občas neporadí.

Obsah: 50ml
Cena: 199Kč
Hodnocení: 4/5

9 komentářů:

  1. Žádný výrobek od Mixy jsem zatím nezkoušela. Slyšela jsem docela chválu, co se týká výrobků jako jsou krémy na pleť nebo tělová mléka..

    OdpovědětVymazat
  2. ja mám tento na mastnú zmiešanú pleť a som s ním veľmi spokojná :) veľké prekvapenie za takú nízku cenu

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá dobře :) Mixa už mě dlouho láká, ale zatím jsem od ní ještě nic nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. taky ho právě používám.. a opravdu není špatný ;) jen mi trochu víc vyhovoval jeho bráška (viz.článek u mě na blogu), který byl spíše gelovější.. a mě je tento celkem hutný, ale tak na zimu mi to neuškodí:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma jeho 6% bráchu a jsem s ním nadmíru spokojená. Doporučila jsem ho i kamarádce a ta si ho taky oblíbila :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. Od Mixy jsem ještě nic nezkoušela, ale všude na ní slyším jenom samou chválu. Nějak se furt tomu reklamnímu tahu Mixy bráním, ale už dlouho odolávat nebudu :D
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  7. Mě krémy moc neuchvátily, zkoušela jsem jen ten slavný CC a strašně mě štvalo, že se z pleti loupal. Ale čistítka a odličovače mají super, o dvoufázovém jsem psala tady

    OdpovědětVymazat
  8. Tento krém zrovna používám a jsem s ním docela spokojená.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...