Palmer`s - Cocoa Butter Formula

Od značky Palmer`s jsem již zkoušela Massage cream for stretch marks, který byl proti striím a naprosto si mě získal. Další produkt od této značky jsem docela ocenila. Jenže to už taková hitparáda nebyla.

Máslo obsahuje přírodní kakaové máslo a vitamín E, které pokožku vyhlazuje, hydratuje a zjemňuje. Je vhodné i proti striím během těhotenství, ale také po opalování.
Konzistencí mi tedy připomíná něco mezi máslem a mlékem, neni tekuté jako mléko, ale ani tak hutné, jak by máslo mělo být. Docela dobře se roztírá  a stačí ho použít jen trochu, rychle se vstřebá.

Máslo silně voní po kakau, ale až moc. Tedy voní, mě bohužel šíleně smrdělo a večerní mazání, který si jindy tak užívám, mě vůbec nebavilo. Mělo by se dát sehnat ale i v neparfemované verzi. A další věc, máslo je určeno pro suchou až velmi suchou pokožku. Ale že by nějak extra hydratovalo mi tedy nepřišlo, na nohách jsem měla suché šupinky.

Obsah: 170g
Cena: 169Kč
Hodnocení: 1/5
Značku Palmer`s můžete zakoupit na http://prijemnapeceoplet.cz

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...