Tekuté oční stíny Lambre

Lambre je francouzská značka přírodní kosmetiky. V jejím sortimentu najdete jak dekorativní, tak i pečující kosmetiku, nebo parfémy. Vznikla v roce 1999, veškerá produkce je vyráběna ve Francii, i když hlavní sídlo má momentálně v Polsku. Produkty jsou podrobovány přísné kontrole francouzských specialistů. Jednotlivá balení pak pochází od výrobců z Itálie, Německa, Anglie a Polska.

Od značky Lambre mám doma již lak na nehty, se kterým jsem spokojená, teď se ale podíváme na tekuté oční stíny, na které jsem četla různé recenze. Některé pozitivní a jiné naopak. Jak jsem spokojená já?
 
Stíny mám v odstínu 06 Růžová perla, je to opravdu světlounká barvička, podle názvu perlová no. Stíny jsou v praktickém balení s aplikátor. Balení se mi líbí a s aplikátorem se dobře pracuje, občas na něm ale ulpívá příliš mnoho barvy, tak je třeba otřít. Při aplikaci musíte líčit poměrně rychle, jelikož stíny rychlostí blesku zasychají a poté už s nimi moc nehnete.

Stíny jsou hezky pigmentované, při větší vrstvě už jsou výraznější a na očích vypadají dobře, mají takový lesklý efekt. Ovšem teď přichází do nejdůležitější. Na očích mi vydrží možná tak dvě hodinky a pak se slijí, výdrž je naprosto mizerná, což je škoda. Líčím se s nimi tedy pouze na doma, když nikam nejdu, je mi totiž líto je vyhodit.

Obsah: 3,5ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 1/5
Jeden bodík je pouze za to, že se s nimi dobře pracuje a tu chvilku dobře vypadají.

3 komentáře:

  1. Mě tekuté stíny nikdy nelákaly a tyhle na tom nejsou jinak...

    OdpovědětVymazat
  2. Já tekuté stíny děsně nesnáším, vždycky mi vjedou do mezer (:D) a na očích kde nic tu nic. ale třeba kamarádce děsně vyhovují, má suchou pleť, takže drží kde mají.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...