Víkend v Plzni - 27.10. - 28.10. 2013

Tak konečně Vám přináším slibované fotky. V tomhle týdnu jsem měla dovču, navíc byl prodloužený víkend a docela dlouho jsme s přítelem přemýšleli, kam pojedeme a nějak vše padalo. :D Nakonec vyhrála Plzeň, kam jsme jeli hned v neděli ráno. Oba nemocní, já se všude dusila, ale jinak to bylo fajn. Takže teď článek, ke bude spousta fotek, pokud Vás t nebaví číst, přeskočte to. :)

Ubytováni jsme byli v hotelu Astory, v tomhle datu to bylo ve smart nabídce, takže nás to vyšlo i levněji. Fotku hotelu jsem zapomněla, takže je pořízená z auta, cestou domu, když jsme stáli na semaforech :)
 


V Plzni jsme navštívili Pivovarské muzeum a Západočeské muzeum. Ani z jednoho fotky nejsou, za focení se platilo docela dost a zrovna muzeum fotit mi přijde docela zbytečné. Na oběd jsme v neděli zašli do příjemné restaurace, kde jsem ochutnala vanilkovou colu, výborná. Večer jsme šli na véču docela pozdě, v půl deváté a v ulicích docela mrtvo a většina restaurací zavírala v deset. A to je Plzeň poměrně velké město. Nakonec jsme skončili v Potrefené huse, která měla až do půlnoci.

V pondělí byla v plánu zoo s dinoparkem. Jenže na svátek probíhala akce, kdy vstupné bylo snad za 28Kč, dovedete si tedy představit těch lidí. Fronta byla i na východ. Kdybychom to věděli, šli jsme spíše v neděli.
V zoo jsme byla jen jednou, ještě jako malá, teď mi přišla mnohem lepší, akorát furt lezete nahoru a dolu, takže je to docela náročný 

A dinopark. Docela mě dostalo, jak lidi jsou pitomí, všude jasné cedule, že dinosauři nejsou prolejzačky a kam se nemá šlapat a stejně to dělají, nechápu. Ale jinak to bylo super, víkend jsem si užila a navíc nám hezky vyšlo počasí. :)

Byly jste někdy v Plzni? Navštěvujete rády zoo?

8 komentářů:

  1. Já mám ráda naši olomouckou zoo, na svatým kopečku :) Je celkem velká a je toho tu plno, ale už jsem tam dlouho nebyla :) Možná tam naplánuju výlet teď někdy, než bude zima :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Plzeňskou zoo ráda, ale Praha je Praha :) Jsem na zvířata celkem ujetá, takže tam jezdíme celkem často. Vlastně nejvíce se mi líbila Liberecká zoo :)
    Fotky jdou super, a pokoj na hotelu vypadá útulně.
    http://lenkaungrova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky! Ten Dinopark vypadá opravdu suprově!:)

    Účastni se mégiveaway o náramky s ostny

    vik-ladyla.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zoo v Plzni mám také ráda...ale jinak moc Plzeň neznám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé Plzeň, tam prakticky bydlím, je to od nás kousek. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...