Jak byla ta moje malá, chlupatá příšera nadšená z dárku - Box4pet

I hafani u nás slavili Vánoce. Barča, ta větší dostala hračku a Niky, jorkšírka, dostala velkou krabici plnou dobrot a hraček. Objednala jsem ji Box4pet, vánoční edici. Už jednou jsem ji podobný boxík brala, Marley box, ale bylo to poprvé a naposled. Pak se ale objevil tenhle box a zaujal mě mnohem více. Niky je ale poměrně vybíravá, ne všechno sežere a hlavně, ne se vším si hraje. Má spousty hraček a hraje si pouze s jednou, dokud hračka není zralá na výhoz a pak ji sháním všude tu samou. Takže se mi moc nechce za ní každý měsíc dávat tři stovky, ale když jsou ty Vánoce, tak jsem box vzala. Já byla nadšená a Niky taky.

Krabici jsem ji nechala otevřenou, aby věděla, že je pro ni. Po celou dobu večeře jsme o ní nevěděli, jen jsme slyšeli škrábání a to, jak se přehrabuje v krabici. Bodejť by jsme o ní věděli, když se prokousala ke konzervě. A pak také nedala pokoj, dostala se do granulí, do mňamek... Nic jíst nechtěla, jen to roztrhat. Horší jak malé dítě, fakt, že jo. :D Hned v úvodu ale dostala mašli na krk, což jsem čekala, že bude protestovat, ale vůbec, nechala si ji po celý večer. :)

Ukážu Vám samozřejmě i obsah boxíku:

Co se mi líbí, tak ručně napsané jméno psíka, působí to osobně a mile.
Na fotce ještě chybějí perníčky, které dostala ještě před Vánoci a strašně ji chutnaly.

Candie`s piškot - Nízkokalorická pochoutka ve tvaru slona , který je vhodný i pro lidi. Tyhle pamlsky myslím už jednou měla a nejedla je ani Barča, tak zkusíme a pokud nebudou šmakovat, třeba je sní brácha, když jsou i pro lidi :D

Nutram Grain free - kanadské krmivo bez obilovin pro psy malých plemen. Jeden balíček s příchutí krůty, kuřete a kachny, do které se pracně Niky dostala a další s lososem a pstruhem.

Dentální lístečky - Nikouš má příšerný zuby už od štěněte, takže podobné pamlsky jsou rozhodně fajn.
Sladkost pro majitele - I něco pro mě, paráda :)

Calibra Joy - Měkké, šťavnaté, vyrobeno z přírodních surovin.  Má hodně výraznou vůni, smrdí mi to po rybě a Niky je z nich nadšená, šmakujou :)

Vánoční dárek polštářek s pohankou - Rozkošný puntíkovaný polštářek. Dá se nahřát v mikrovlnce, aby zahřál, nebo naopak zchladit v mrazáku. Tak schválně komu v posteli bude patřit. :D
Motýlek na krk - Na její krk sice trochu větší, ale měla ho celý večer. :)
Fleecová hračka -  Nezájem :D

Brit mokré krmivo - A tohle je největší důvod, kvůli kterému neprudila u stolu. Taky se můžete podívat, jak si můj ani ne dvoukilový miláček s balením poradil :D Až jsme se lekli, zda není pořezaná, není, je šikovná.

Box4pet nabízí boxy ale i pro kočky a nově pro hlodavce. To bylo nutkání také, abych nevzala i těm svým morčatům a králíkovi, ale odolala jsem. Já jsem z boxu nadšená a Niky taky. Každý měsíc bych asi neobjednávala, ne vše totiž ocení, ale sem tam, proč ne. :)

Box najdete na stránkách box4pet.cz nebo na Facebooku.
Znáte? Zkoušely jste?

5 komentářů:

  1. O boxu jsem už slyšela, ale poříd nevím jestli mám nebo nemám objednávat :) Ale rozhodně mě to láká :D
    www.addell-all.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Boxík vypadá fajn :)! Škoda, že taky nemám hafáka :/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mít to pro kočky, hned to beru :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta je nádherná :) ten box vypadá pěkně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...