Oriflame - Sprchový gel a krém na ruce s mátou a malinami z řady Nature secrets

Dnes recenze rovnou na dva produkty a to od značky Oriflame. Řeč bude o sprchovém gelu a krému na ruce z řady Nature secrets s vůní máty a malin.

Peelingový sprchový gel
Tenhle sprcháč jsem měla poměrně dlouho, bylo mi hrozně líto ho vypotřebovat. :D Nádherně voní po malinách a mátě. Máta je cítit poměrně výrazně, je povzbuzující a svěží, za to maliny tomu dodávají sladší nádech. Ta kombinace je úžasná. A provoní celou koupelnu.

Má klasickou gelovou konzistenci, ale navíc obsahuje mikročástečky, které odstraňují odumřelé buňky. Ovšem nedá se to srovnat s klasickým peelingem. Aby jste pořádně vydrhly pokožku, musíte gelu použít poměrně dost, protože mikročásteček tam neni zas tolik.

Obsah: 250ml
Cena: 119Kč
Hodnocení: 5/5

Povzbuzující krém na ruce s mátou a malinami
Krém na ruce voní stejně úžasně jako sprchový gel. Sice na rukách nezdrží nějak extra dlouho, ale chvilku cítit je. Má hutnější konzistenci, ale dobře se roztírá a rychle se vstřebá. Vstřebá se tak rychle a nelepí, až jsem si řikala, že vypadá k ničemu.

Hydratuje naprosto úžasně, krásně ruce zvláční a zregeneruje. Vždy mám suché ukazováčky, nevim proč:D, ale při používání tohoto krému je mám krásně hydratované, hladké. Pro ruce naprostá paráda a zatím nejlepší krém, co jsem měla.

Obsah: 75ml
Cena: 69Kč
Hodnocení: 5/5

14 komentářů:

  1. Miluju, miluju a miluju! Ten sprcháč a tuším ještě něco z té řady, bylo o asi 2 roky zpátky, jsem používala dnes a denně. Zejména ten peelingový sprcháč je naprosto úžasný a ta vůně, paráda:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle sada se mi hrozně líbila v katalogu, přišlo mi i to balení takové veselé a hravé :), nakonec jsem si ale objednala spoustu jiných věcí.. :D..Chci se zeptat, dá se někde objednat katalog Avon aby mi chodil domů? To je placený viď? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To netušim, ale myslim, že k Avonu jsi vázaná no. Ale dá se zkouknout katalog na stránkách. :)

      Vymazat
    2. napište na FB avonu - https://www.facebook.com/AVONCzech?fref=ts odkud jste a určitě se vás někdo ujme, kdo katalog zašle. Nebo jak bylo psáno, na stránkách avonu je on-line, ale tištěný je prostě tištěný :-)

      Vymazat
  3. Ten sprchový gel jsem jednou zkoušela u známých a byl vážně skvělý :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Sprcháč je bezva, měla jsem ho asi před rokem a ta vůně byla fakt boží :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchový gel musí mít úžasnou vůni, já se vždycky jen u katalogu rozplývám nad vzhledem těchto produktů a vždycky si říkám, že si nějaký pořídím, ale pořád nic:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sprchový gel jsem měla a byla jsem s ním moc spokojená. Líbilo se mi že je peelingový a přitom tak krásně voněl a pokožku hýčkal.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Já hodně ulítávám na krémech na ruce, takže bych ho určitě vyzkoušela. Kombinace maliny - máta zní zajímavě. Nedávno jsem si pořídila krém na ruce od Dermacolu bílé víno - limetka a taky je příjemně povzbudivé. Prý antistresová vůně :)

    OdpovědětVymazat
  8. No, od oriflame už jsem si dlouhá léta nic neobjednala. Moc mě jejich výrobky nezaujaly. Radši mám Avon a jejich osvěžující "vodové voňavky" apod. :) Já nedám dopustit na krém na ruce od Dove s vanilkou a bambuckým máslem :)
    http://lenkaungrova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. tak tento sprchovací gél plánujem vyskúšať, snád ma nesklame :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  10. Toto som mala a bolo to výborné :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento sprcháč používám pořád dokola, žádný jiný nemiluju jako tento :)

    OdpovědětVymazat
  12. krém mám doma už několikátý a nemuzu si ho vynachválit! sprcháč jsem ještě nezkoušela, ale asi ho objednám :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...