Pleťový krém a čistící gel z řady A.I. od Physiogel

Když jsem Vám ukazovala moje novinky za listopad, hodně z Vás zaujala značka Physiogel. Dnes Vám tedy představím ple´tový krém a čistící gel. příště tělové mléko. Všechno jsou produkty z řady A.I. na suchou, citlivou a podrážděnou pokožku. Když mi nabídka přišla, trochu jsem váhala, jelikož vyloženě citlivou pokožku nemám, nakonec jsem ale kývla, jelikož jsou určeny i pro suchou a hydrataci, tu já potřebuju.

Výrobky Physiogel A.I. obsahují jedinečnou kombinaci technologie DMS s protizánětlivou látkou PEA. Díky této kombinaci výrobky Physiogel A.I.: obnovují přirozenou ochrannou lipidovou bariéru pokožky, optimalizují hydrataci kůže, zmírňují svědění, podráždění a pocit napnutí pokožky, obnovují v kůži přirozenou rovnováhu a přinášejí pocit pohodlí.
Zdroj: physiogel.cz 


Physiogel A.I. krém
Krém okamžitě zklidňuje podrážděnou pokožku, zmírňuje svěděné a je také vhodný pro pleť náchylnou k alergickým reakcím a pro dětskou pleť. Má hypoalergenní složení, neobsahuje konzervační látky ani barviva, je bez parfemace.

Krém má hutnější konzistenci, ale přesto se velmi dobře roztírá a na pleti je příjemný. Je mastnější, tedy když ho porovnám s krémy, které jsem měla předtím, nevstřebá se sice hned, ale absolutně nemám problém okamžitě na něj použít make-up.
A k tý hydrataci, nemám co vytknout, je naprosto úžasný. Nemám jedinou suchou šupinku na nose od tý doby, co ho používám. Krém mohu s klidem doporučit.

Obsah: 50ml
Cena: 359Kč
Hodnocení: 5/5


Physiogel odličovací gel
Šetrně odstraňuje nečistoty a líčení z pleti. Nedráždí a nevysušuje. Použití, nanese se na pleť, krouživými pohyby se vmasíruje a zbytek gelu se odstraní tamponkem. Já jsem lenoch líná na odličování, takže gel jsem si vzala do sprchy, kde na vlhký obličej nanesu, vmasíruji a opláchnu. Gel má hodně řídkou konzistenci.

Po nanesení je pleť úžasně hladká, jemná. Skoro mi přijde, jako bych použila peeling, který mi pleť vyčistí a obrousí starou kůži, nedokážu to popsat, ale je to paráda. Ovšem během prvních dní mě obličej štípal, dokud jsem gel neopláchla, po několika dnech štípání ale zmizelo.
Řada by měla být bez parfemace, gel ovšem parfemaci má, takovou silnou, lékárenskou. A lehce mě zaráží složení, sice se v tom nevyznám, sama na to nekoukám, ale tolik parabenů, alkohol...

Obsah: 150ml
Cena: 219Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji PR zastupitelství Physiogel za poskytnutí výrobků k recenzi.

2 komentáře:

  1. S těmi šupinkami mě fakt potěšil, hodně jsem na ně trpěla a opravdu mi pomohl, škoda, že je cena tak vysoká:/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle krém bych nutně potřebovala:)
    teď přes zimu bych si pleť snad uškrábala k smrti:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...