Spotřebováno za listopad 2013

V listopadu počet spotřebovaných produktů je velmi mizerný a když to srovnám s novinkama, které u mě přibyly..no o těch ale příště. Jen pět produktů a docela mi to dalo zabrat, myslela jsem, že toho bude více, ale to dno nějak neubývá, tak snad za prosinec. :)
Omluvte fotky, ale podmínky na focení prostě nejsou.

1. Sprchový gel Sparkle in Paris Oriflame (Recenze) - Dobře pěnil, měl hutnou gelovou konzistenci a voněl lehce po šampaňském. Prostě klasický obyč sprcháč s hezkym desingem, ale znovu bych asi nekupovala, raději jiné vůně.
Koupila bych znovu: NE

2. Zpevňující péče na dekolt a poprsí Enja Push-up od Dermacol (Recenze) - Samozřejmě nemůžete čekat, že Vám prsa zvětší, ale mám tyhle produkty ráda. Krém je lehoučký, dobře se roztírá. Pokožka je po něm jemná a jakoby napnutá, což je právě dobře.
Koupila bych znovu: ANO

3. Palmer`s Cocoa butter formula (Recenze) - O tomhle másle už tu bylo napsáno více. Mě smrdělo, ani mi nepřišlo, že by hydratovalo nějak úžasně. Za mě prostě ne.
Koupila bych znovu: NE

4. Lumene řasenka Bluberry volume (Recenze) - Řasy neslepovala, lehce je prodloužila, ale spíše zahušťovala. Byla super, ale ke konci se mi začala lehce rozmazávat po okem, nevim proč.
Koupila bych znovu: ANO

5. Duo tvářenka Technic - Tak tuhle tvářenku jsem měla šíleně dlouho a tim dlouho, myslim fakt dlouho. Dříve jsem ji nepoužívala, až někdy před rokem?!. Měla dvě barvičky, hnědou a růžovou a štěteček. Byla dobře pigmentovaná a překvapivě vydržela celý den, ale za těch let se mi šíleně už okoukala.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Znáte něco z výše zmíněného, nebo Vás něco láká?

4 komentáře:

  1. Znám akorát řasenku a byla to asi nejlepší, kterou jsem kdy měla :).

    OdpovědětVymazat
  2. Palmers- musím říct, že ja kakaový vůně taky nějak nemusím, a tadyta je strašně hodně intenzivní, když si ruce namažu víc, tak se mi i zvedá kufr :-D ..ale zas musím uznat, že mně ty ruce docela hydratuje...
    ChickWithKick and her life

    OdpovědětVymazat
  3. mám řasenku a je to moje nej:) Mám po ní dokonce i takové silnější řasy

    OdpovědětVymazat
  4. Ty push up krémy mám taky ráda.. jeden vlastním ale nikdy si na něj nevzpomenu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...