Brandnooz box - Leden 2014

A je konečně tady, druhý český Brandnooz box. Čekání bylo docela dlouhé, přišel až na konci měsíce. Další měsíce by ale měl chodit přibližně v půlce. Čekání se ale rozhodně vyplatilo, za mě rovnou řeknu, že stojí za to. Krabička narvaná, doma se využije snad všechno a občas je to boj o získání něčeho:D Přesvědčte se samy...

  • Emco Mysli Pro piráty - 325g, 47,90Kč
Začnu tím, co bylo hned navrchu a to mysli. Obsahují ovesné vločky, ovoce, lupínky v čokoládě a burizony, mňamka.. Mají snížený obsah cukru, jsou obohaceny o vitamíny. Další varianta byla holčičí, kterou bych možná ocenila více, ale to vůbec nevadí. Navíc v krabičce bylo překvapení, moje v podobě magnetky s krabem. I když nejsem dítě, já to oceňuju :D

  • Kotanyi Šťavnatá vepřová pečeně - 25g, 21,90Kč
Balení obsahuje kořenící směs a pečící sáček. Bez přidaných konzervantů, barviv. Tohle je něco, co se určo využije, ze sáčků hlavně rád vaří brácha, když se ale zamyslím, měla bych už taky začít něco vařit a tohle je ideální, je to jednoduchý. :)

  • Bohemia farmářské rozmarýn - 70g, 24,90Kč
Chipsy jsou rozhodně fajn, ne že bych je musela mít pořád, ale občas na ně chuť dostanu. Navíc Bohemia jsou opravdu výborné. Tyhle jsem ještě neměla, takže moc ráda ochutnám. Večer budu zobat u telky.

  • Teekanne Sencha royal - 35g, 44,90Kč
Zelený čaj, který má lahodnou chuť a pozitivní vliv na organismus. Sencha royal je čaj z listů ve tvaru jehly, specialita mezi zelenými čaji. Je obohacen o chuť exotického ovoce. Čajová moc nejsem, během dne i ráno si dělám pouze kafe a čaj jen v případě, že marodím a to taky dlouho nevydržím. Je to ale něco, co doma rozhodně nesmí chybět.

Uncle Ben`s Tikka Masala - 500g, 49,90Kč
Indická omáčka, která tvoří lehce pikantní základ, je tvořena z čerstvých rajčat, porcí smetany a jogurtu. Voní po koriandru, zázvoru, kokosu a kari. To mi připomnělo, že jsme ještě nevyužili omáčku z předchozího boxu, takže je na čase. :)

  • Fruitella Letní mix, Jahoda - 41g, 14,90Kč
Žvýkací karamely, které obsahují 100% ovocné šťávy. Tyhle karamely musím nějak ubránit přes mamčou, ta je miluje a já taky. Bylo to něco, co mě samozřejmě hned upoutalo. Už jsem to psala minule. Různé dobroty oceňuju více jak něco na vaření. S mamčou se tedy asi podělíme 50/50. Tohle zatím mělo největší ohlas :)

  • Isoline 3d Top 24kids - 0,33l, 36Kč
Nápoj pro děti ve 3 pístcích. Obsahuje extrakt ze stévie, antioxidanty, minerální látky, vitamín D a zinek. Děti doma nemáme, ale nevadí. Já se na to vrhla ještě před vyfocením. Tekutina je v podstatě voda, do které po zmáčknutí pístu vypustíte nějaký prášek. To vypijete, naplníte znova vodou a vypustíte druhý píst. Je to v podstatě pití na celý den, na tři fáze dne. Chutná to jako voda s trochou šťávy.

  • Ego cereal čokoládové a oříškové - 40g, 7,90Kč
Sušenky obsahují vysoké množství cereálií a oříšků a vytvářejí bohatý obsah vlákniny. Určitě ochutnám, i když na podobné sušenky musím mít chuť. Na sušenky nijak extra nejsem a z podobných mi chutná snad jen Bebe. Rozhodně ale ochutnám, zvlášť ty čokoládové.

  • Biotta Bio energy - 250ml, 79,90Kč
Energy musim schivat, aby na to nenarazil bratr, to už bych asi ani neochutnala. :D Obsahuje 83% ryzí ovocné šťávy. Energy mám ráda, ale většinou právě jen ochutnám od bráchy. Na mě to nijak nepůsobí a závidím lidem, kteří po kafi či tomhle nejsou unavení a dokážou líp fungovat. Já můžu mít vše na litry a je mi to jedno. Tohle ale vůbec neznám, tak jsem dost zvědavá.

  • Mentos 3D Ostružina-kiwi-jahoda - 16g, 17,90
Měla jsem kdysi jinou verzi a byly to snad nejlepší žvýkačky, jaké jsem kdy měla. V minulém boxu byly pálivé, ty dostala mamča, tak tohle je přesně pro mě, ovocné. A navíc ta úžasná kombinace.

Koupě rozhodně nelituju a budu v ní pokračovat i nadále, takže každý měsíc očekávejte článek.
Znáte Brandnooz box? Objednávaly jste, nebo Vás láká, neláká?

14 komentářů:

  1. Chipsy nepojídám každý den, ale tyto jsou opravdu moc dobré :).

    OdpovědětVymazat
  2. ty chipsy bych hrozně chtěla ochutnat.. :) taky jsem zvědavá na to energy Biotta :) no a ty 3D mentosky jsem měla a jsou super!


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to všechno moc dobře, neokoukaně :) Kromě toho Isoline, to jsem ochutnala a bylo to hnusný :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně dobře to vypadá :)) Taky nad tím přemýšlím, tak uvidíme :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě by to asi nebylo (přeci jen jsem spíš přes tu kosmetiku), ale ségře by se tenhle boxík líbil moc!:) musím se jí zeptat, jestli tohle zná, vypadá to všechno mňamózně!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já měla ten za minulej měsíc a tento vypadá teda lépe ! :D :)
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ach bože, mám hlad! :D Všechno bych sežrala! :D

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá úžasně, ale nemohla bych si box objednat. Protože to bych si pak sedla a začala do sebe všechno rvát a měla pak výčitky, kolik tisícovek kalorií jsem do sebe zase dostala :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Zrovna jsem otevřela svůj box a jsem stejně nadšená jako ty. Musli znám a je výborné, potěšily mě brambůrky, které jsem ještě nechutnala. Mám předplatné do března a už teď se těším na únorovou edici.

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to dobře! já jsem takový box viděla u jedné australské youtuberky, ale byl to veganbox, kterej bych určitě taky zkusila, kdyby byl k mání i u nás ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Já nevím, nějak mě to vůbec nezaujalo. Vždyť skoro vše seženu v každém tescu...:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já souhlasím, utratit za tohle tři stovky, tak si dám facku... Potěšil by mě jenom ten energy nápoj.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...