Kosmetické propadáky roku 2013

Oblíbence už jsme si ukázaly, tak je na čase mrknout na propadáky. Nejvíce mě asi zklamaly šampony, které mi nesedly. Ale propadáků je rozhodně méně než té oblíbené kosmetiky. :) Asi nejsem tak náročná, nebo že by se ke mně dostaly spíše ty dobré výrobky?! :)

Dekorativní kosmetika

Tekuté oční stíny Lambre - Sice se s nimi dobře pracuje, výdrž je mizerná. Bez toho, aby se slily vydrží tak hodinu, max dvě.
 

Beauty UK tužka na oči Metallic Sparks - Má nádherný desing a krásnou barvu. Je měkká, dobře se s ní pracuje, dá se použít buď jako linka, nebo vystínovat víčko. Akorát ta výdrž zase. Vydrží tak hodinu a pak se začne mazat a obtiskávat, škoda veliká.

BB cream Skin79 - Já vím, asi jsem divná a jediná, ale já z nich vůbec odvařená nejsem. Měla jsem jen vzorky a ze všech mi sedl snad jen jeden, zkrátka na BB nejsem a tyhle mi nevyhovují vůbec.

MUA BB cream - Jak už jsem psala, BB mi prostě nesedí, nepřišla jsem jim na chut, ale tenhle fakt stojí za nic. Je hodně hutný, špatně se roztírá a místo, aby pleť nějak sjednotil, tak spíše flekatí a je docela mastný. Tohle už znovu nee.

 Pečující kosmetika

Mythic Oil Souffle D`Or šampon a kondicionér - Tohle bylo pro mě obrovským zklamáním. Vlasy se šíleně mastily, svědila mě pokožka hlavy a nešly rozčesávat
 

Kiss my face šampon a kondicionér Whenever - 100% přírodní a veganská kosmetika, krásně voní po citrusech. Po šamponu byly vlasy takové drsné, balzám je ale zjemnil. Ovšem během používání byly vlasy zplihlé, bez života. A objem, kterýho mám normálně až až úplně zmizel. Znovu už rozhodně ne.
 

Syoss šampon a kondicionér Repair Therapy - Řada určená pro poškozené vlasy. Po umytí ale vlasy vypadaly hůř než před mytím. Hrozně mastné, jako kdybych si je snad přes týden nemyla. Když jsem vynechala šampon, vzala jiný a použila alespoň kondicionér, tak stejný výsledek. Ani mě nenapadlo ho dopotřebovat.
 

Biosilk Therapy hedvábí - Na tenhle olejíček jsem četla samé pozitivní recenze, takže jsem byla natěšená. Ovšem mě vůbec nesedl, vlasy rozlítaný, trčely mi na všechny strany a nešlo s tím nic udělat, ani lak na vlasy pomalu nepomáhal.
 
Dermacol zvláčňující krém na nohy Happy feet - Krásně voní, má lehkou konzistenci, dobře se roztírá...ale vůbec nehydratuje. Výsledek je stejný, jako kdybych na nohy nic nemazala. Krém absolutně k ničemu.
 

Palmer`s Cocoa butter formula - Tohle máslo zná asi většina z Vás, Ladybox jima neustále zásobuje. Hrozně smrdí, kakao v tom necítím, ale puch je příšernej. Mazání mi nedělalo žádnou radost. Hydratace mi taky nepřišla nijak super.
 

Krém Sans Soucis - Určen pro normální až smíšenou pleť. Dobrý i jako podklad pro make-up, obsahuje silikony. Má lehkou texturu, dobře se roztírá a rychle vstřebává. Při delším používání se mi ale začly na obličeji tvořit pupínky, jeden za druhým. A to i mamče, takže teď leží v koutě.

Sprchový gel Duck Island - Snad nejhorší sprcháč, jaký jsem kdy měla. Je mi poměrně jedno čim se myju, ale jar už mi vadí. Opravdu jsem měla ten pocit, že se umývám jarem, šíleně to smrdělo a ani konzistence nijak příjemná nebyla.
 

Garnier Pure active Exfobrusher - Je to čistící gel, který ale má kartáček se 180 štětinami. Po aplikaci začíná pěnit a má silnou, mentolovou vůni. Že by pořádně čistil jsem si nevšimla. Má být určen pro problematickou pleť, tu já nemám, ale při každodenním používání jsem ji mít začala. Jakmile jsem ho používala déle každý den, začly se mi objevovat pupínky.



Znáte tyhle produkty a souhlasíte, nebo máte jiné zkušenosti? 
Co je pro Vás propadák?

16 komentářů:

  1. S žádnou z těchto věcí nemám zkušenosti, až na ten Syoss. Já osobně značku Syoss nemám ráda, nesedl mi ani jeden výrobek. Nejhorší byla barva na vlasy, která mi je totálně zničila. Jinak fajn článek, vím, co si nemám pořizovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem mela jinou radu od Syoss, tak byla skvela. Tahle je na suche vlasy a to mi nesedi ani od jinych znacek.

      Vymazat
  2. Tak musím dost souhalsit! Duck Island asi netřeba dále komentovat! Palmers mi taky strašně smrdí. Ale pokožku vyživuje dobře,ale ten puch se nedá vydržet. Syoss mě pro mě jedno velké nafouknuté reklamní nic!!!!Mythic oil péče o vlasy celkově na nic, vysloužila si u mě samostatnou nechvalnou recenzi.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s šampóny od Syossu. Když jsem ho používala, dělaly se mi po něm strašné lupy.. už nikdy víc! :/

    OdpovědětVymazat
  4. S Garnier pure active musím souhlasit, problematickou pleť mám, tak jsem si ho kdysi pořídila a že by čistil, to vůbec, naopak, ta pleť byla mnohem horší.. tak konečně vidím, že to nebylo mnou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neni to tebou, ja treba ani problematickou nemam a s timhle katastrofa.

      Vymazat
  5. Biosilk za mě taky ne, na moje vlasy neměl účinek pro jistotu vůbec žádný :-D
    Od Syossu jsem nikdy nic neměla, protože na něj čtu v jednom kuse negativní recenze, tak mě to ani neláká.

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavé, že s žádnou věcí nemám zkušenosti :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já jsem z těchto "propadáků" se Syossem naopak spokojena, používám stejný šampon i kondicionér, ale mám velmi suché vlasy, tudíž jsem ráda, když se mi vlasy alespoň trochu mastí:) Jinak se zbylou kosmetikou jsem neměla zatím tu čest setkat se, a doufám že ani mít nebudu:)

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám, že teda ty Lambre máš docela zvláštní odstín :D já jsem dostala jako dárek v LB v hnědém odstínu, mě jako drží celkem v pohodě.. nemůžu si stěžovat, ale stejně raději používám normální stíny.
    Co se táče Kiss my face - mě ta vůně přišla až moc (motala se mi z toho spíš hlava)
    Na Duck Island mám stejný názor, smrdělo to jak jar :D

    Zjistila jsem, že po tom Mythic Oil mě taky asi svědí hlava, já totiž používám vždycky víc šamponů dohromady, pokud zrovna doma nemáme jen jeden - a ted jsem míchala Baleu, Aussie, Mythic Oil a do toho ještě nějakej z Kaufláče (ačkoliv ty doma občas máme a hlava mě po něm nesvědila nikdy), tak nevím, po kterém to bylo - ale obávám se, že nejspíš po tom Mythic Oil, no.

    A jinak BB krémy, to je teda kapitola sama o sobě, mě taky prostě neseděj. Zkoušela jsem Garnier, Niveu, teď mám doma Dermacol - a zatím nejvíc mi seděl od Dermacolu ze vzorku - ale jinej, než mám doma v plným balení :D tak nevim, jestli do toho mám zkusit investovat nebo ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla by to být perlová snad :D
      Od Dermacolu mám taky BB a jako s jedinym jsem tak nějak spokojená. Kupovala jsem ho kvůli dovče a překvapivě proti němu moc nemám, sedí mi nejvíc. A je to Magic Beauty :)

      Vymazat
  9. Ani jednu věc neznám ... :) A podle tvého článku soudím, že to je pro mě dobré, že jsem se s tím ještě nesetkala :) Zuz

    OdpovědětVymazat
  10. Loreal šampony používám a sama nevím, jestli jsem s nimi spokojena. Na jednu stranu mi dělají opravdu krásné vlasy, ale je pravda, že někdy jsou hned po umytí mastné. Takže jak kdy. Šampony od Syoss používám, pánsky na mastné vlasy a ten opravdu ráda používám, když potřebuji aby mi vlasy vydržely déle bez mytí. Jinak BB přímo od Skin79 jsem nezkoušela, ale asijské BB od jiných značek, které jsem vyzkoušela naprosto miluji :) Biosilk je taky u mě celkem nic moc. Dávám si ho občas na konečky vlasů, ale žádnou změnu jsem nenašla :/

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek, aspoň vím, čemu se do nového roku vyhnout :D, chtěla jsem tedy vyzkoušet ten Biosilk, ale na ten čtu hodně rozporuplné recenze, tak ještě nevím.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem se tedy s žádným z těchto výrobků ještě nesetkala, takže nemohu soudit, ale je pravda, že jsem BB creamům taky nepřišla na chuť. Teda já si ještě žádný nepořídila, jen jsem měla 2 vzorečky, ale tak nějak se mi ani nechce to zkusit. I když nevím proč, když je všichni tak chválí. Teda až teď na tebe :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tiež som mala len niekoľko vzoriek kórejských BB krémov, ale ani jeden nebol taký, že by som si ho chcela kúpiť. Pritom pozitívnych recenzií je ako maku...hm

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...