Ladybox - Leden 2014

Hezký pátek,
dnes přišel první Ladybox v tomto roce. Posledních pár krabiček pro mě bylo trochu zklamáním a tak jsem se těšila na lednovou a doufala, že si zase polepší. Jak tedy dopadla?

Ale balení je naprosto úžasný, krásná zimní krabička s vločkami patří mezi ty nejpovedenější. Troufám si říct, že dokonce je na špičce.

  • Jelly Pong Pong řasenka Fairy Lashes - Plné balení, 8ml
Na tuhle značku Ladybox avizoval, upřímně, v životě jsem o ní neslyšela. V boxu jste mohly najít myslím ještě sypký make-up a tužku na oči. Díky bože, díky, že mám řasenku. Je voděodolná, což nemusím, ale budiž. Řasy má zahustit, natočit a dodat objem.
Má malý plastový kartáček, obal se mi líbí, takovej roztomilej, tak jsem zvědavá jaká bude. Řasenek mám sice dost, ale to nevadí, vždy se hodí.
Recenze zde

  • Denní krém Dermacol Lift & Matt - Plné balení, 50ml
Nad omlazujícím krémem se bude asi většina vztekat, k čemu ve svém věku potřebuje krém na omlazení. Mě nevadí a značka Dermacol už vůbec ne. Má dlouhodobě zmatňovat a hydratovat. Obsahuje  extrakty z mořských řas, které redukují tvorbu vrásek. Krém je lehoučký a má jemnou vůni. Udělal mi asi největší radost z celé krabičky.

  • Goldwell Dualsenses Rich repair shampoo - Cestovní balení, 100ml
Od značky Goldwell jsem již jeden šampon měla, verzi pro barvené vlasy a byl to jeden z nejlepších šamponů, které jsem měla. Tenhle je určen pro suché a lámavé vlasy. Je z limitované edice. Mě bohužel šampony pro suché vlasy neseděj, rychle se mi po nich mastěj vlasy, tak nevim, jak budou reagovat zrovna na tenhle. Ale fajn, mám z něj radost a snad bude tak super jako tamten.

  • Balíček pro formování postavy Guenerve - Zkušební sada, 3x20ml
Tak a tady už tak pozitivní nebudu, jelikož druhá půlka se mi tolik nelíbí. Sada obsahuje prohřívací gel, který se nanese před cvičením. Chladící gel po cvičení a zpevňující krém 2x denně. Byla bych raději spíše za jedno větší balení, než za tři pytlíčky,z kterých se nejen nic nepozná, ale navíc než se k nim dostanu, tak asi jako většina projdou. A navíc, po jakém cvičení? :D

  • Pleťová oční maska Le chaton - Plné balení, 1ks
Určená pro jemnou pleť kolem očí, kterou má rozjasnit, zklidnit a osvěžit. Obsahuje syrovátku z kozího mléka, extrakt z orchideje, pomeranče a mořského planktonu(toho brouka ze Spongeboba?!:D). Masku na oči jsem nikdy neměla, tak ráda vyzkouším, ale odvařená z ní nijak nejsem. Měl by to být obrousek, který se přiloží na zavřené očí a nechá působit až 20 minut.

  • 3v1 kartáček na řasy a obočí
Bonus, který tentokrát nijak nepotěšil. Kleštiček na řasy se bojím a tohle taky vypadají zlověstně, takže nevyužiju. Minule štětec byl fajn, ale tohle fakt ne.

  • Bubbleology voucher 50Kč
Ještě jsem neměla tu čest vyzkoušet a i 50Kč je fajn, tak proč ne, jako další bonus super. Jen se před uplatněním voucheru musí registrovat. Ale chci ochutnat již delší dobu, od té doby, co se to objevilo na Hájích. :D


Když to shrnu, jsem nadšená z krému, řasenky a šamponu. Druhá půlka boxu nic moc, takže mám hodně rozporuplné pocity. Pořád čekám, že konečně bude zas nějaká krabička, ze které si sednu na zadek. Ted už je to třetí za sebou, co mě tolik nenadchla.
Objednávaly jste? Líbí se Vám box?

4 komentáře:

  1. Vypadá dobře, ale už jsem si dlouho neřekla, že bych chtěla objednávat :).

    OdpovědětVymazat
  2. Design je krásně vyšperkovaný a vyladěný...ale obsah je pro mě zase zklamáním :(. Děkuji Bohu že jsem si další balíček neobjednala...a už asi ani neobjednám....:(.

    OdpovědětVymazat
  3. Jediný co je na tom pěkný je ta krabička :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Já si dávám už nějakou dobu krabičkovou pauzu, někdy jsou tam zajímavé věci, ale konkrétně z této by se mi nehodilo asi nic :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...