Movie tip: Vlk z Wall Street


Včera jsem opět zavítala do kina, tentokrát na Vlka z Wall Street. Film už po první upoutávce v kině docela lákal a ne jen mě. Navíc úplně narvaný kino jsem snad ještě takhle nezažila. Ovšem trailer mě nemohl pořádně připravit na to, co mě čeká a co film nabídne.
Na začátku filmu jsem jen valila oči, je to neskutečně vulgární. Hromadný sex v kancelářích, další sex a zase jen sex a prachy a drogy. Drogy se také berou ve velkém a pak další sex. O čem film vlastně jinak je:

Anotace: Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu. Jen místo pistolníků na koních se tu prohánějí jachty a nahé blondýny a místo prachu nad prérií víří vzduchem bankovky. Někdy dokázal vydělat i 12 milionů dolarů za pouhé tři minuty. A peníze uměl také pěkně roztáčet. V jeho kancelářích běžně defilovala nahá dívčí dechovka, šňupaly se velehory kokainu, pořádaly se závody v házení trpaslíky, opice jezdily na kolečkových bruslích a se svou ženou souložil na matraci ze samých bankovek. Když mu v Londýně na večírku došly drogy, vzbudil svou newyorskou sekretářku, aby mu je poslala soukromým tryskáčem. Po každém velkém mejdanu ale přichází i odpovídající kocovina. Zvlášť, pokud kouzlení s akciemi je více než jen kreativní. FBI vás pak chce zatknout a mnoho dalších se chce pomstít.

Film je podle skutečné události, John Belford je skutečná postava, Jordan Belford dokonce učil Leonarda DiCapria jak reagovat na drogy. Ostatním postavám byla jména změněna, krom Mark Hanny (Matthew McConaughey). Mimochodem, tohle mě zklamalo. Matthewa mám ráda a byl pouze v jedné scéně. Naopak DiCapria jsem nikdy moc ráda neměla, ale čim je starší, tim mu to více sekne a je radost na něj pohledět. Ani Vlk není vyjímka, docela mu to sluší a hereckej výkon na jedničku.

Pokud jste puritáni, nechoďte na to, není snad pět minut bez toho, aby jste neslyšela od někoho z úst slovo fuck, monogamie nikomu nic neříká a vše je tam opravdu ve velkym. Chlapi si určitě přijdou na své, tolik nahých ženských, ale samozřejmě i mužů, zadek DiCapria neuvidíte pouze jednou;D

Jediný, co mi lehce vrtá hlavou a přijde mi, že je to nedomyšlený: Jordan neustále v kanceláři mluví převážně na chlapy, jsou tam striptérky, o ženských mluví jako o kusu masa, přitom tam pracují i ženy..Na začátku jsem byla docela rozpačitá, ale našlo se spousta scén, u kterých jsem se opravdu bavila a zasmála se jako dlouho v kině ne. Film trvá tři hodiny, je to docela ke konci už zdlouhavý na to, že to nemá nijak silný příběh, ale vydržela jsem to poměrně v pohodě.
Když to shrnu, mě se film líbil, i když mi přišel vulgární až až, ale hodnotím 4* z pěti.
 

Viděly jste film nebo se na něj chystáte? Chcete pravidelně tipy na filmy, co jsem viděla?

10 komentářů:

  1. Film jsem viděla a také se mi velice líbil. Máš pravdu, čím starší Leonardo je, tím víc je sexy ! :D :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Film mi také přišel místy dost vulgární, ale celkově se mi námět líbil, takový tu ještě nebyl. A rozhodně si myslím, že Leo by už měl dostat Oscara. Moc se mi líbil jeho výkon i ve filmech typu Chyť mě když to dokážeš nebo Velký Gatsby, pokud samozřejmě pominu klasiku v podobě Titanicu. :) GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

    OdpovědětVymazat
  3. Na tenhle film už mám delší dobu zálusk :)

    OdpovědětVymazat
  4. Leonarda jsem si teď oblíbila hlavně díky filmu Great Gatsby, takže určitě se podívám :).

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mě přítel neustále láká na Hobita..který mě vůbec nezajímá..a tohle prý nezajímá jeho :D:D Achjo, takže to vyřeším tak, že půjdu s kámoškou..V Great Gasby se mi Leo líbil hrozně moc, chci ho vidět i tady :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Hobitovi jsme taky byli. Hodne chodime na filmy, co nejsou uplne podle myho vkusu, ale nevadi mi to. Naopak jsem rada, sama bych se na to pak asi nemrkla:)

      Vymazat
  6. Jooj tak toto som videla predvčerom, s priateľom sme sa nasmiali. Perfektný film, akurát trošku dosť dlhý. Ja by som tomu dala 5 z 5 bodov, Leo bol úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  7. V sobotu se na to s přítelem chystáme, tak jsem zvědavá ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Už se na to chystám celkem dlouho, tak doufám, že zítra to konečně vyjde! :) Musím s tebou jen a jen souhlasit, že čím je starší, tím je víc sexy!! Django a hlavně Gatsby, tam byl fakt kus :)

    OdpovědětVymazat
  9. Včera jsem na tom byla v kině a hodnocení? Jen víc takových filmů! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...