Nákupy a novinky za prosinec 2013

Krásný víkend Vám přeju, jak si ho užíváte?
Dnes si dáme souhrn všech nákupů a novinek za měsíc prosinec. Tím pádem už všechny články týkající se minulého roku, jako například spotřebováno, oblíbené produkty apod máme za sebou. Od zítra tedy opět recenze. :)

Kosmetika
Kosmetických produktů se mi teď nakupilo až až, je jich daleko více než v listopadu. Ale za to přece můžou Vánoce, docela dost jsem dostala od Ježíška. :)

Z prosincového Ladyboxu jsem si nechala vše, kromě antibakteriální pěny od Anatomicals. Největší radost mám asi z laku na nehty, který je naprosto úžasnej.

Laky na nehty od Miss Sporty, které mi přišly v rámci spolupráce jste již mohly vidět zde. Krásné barvičky, které se hodily na Vánoce.

A teď vánoční dárečky. Šampon a sprcháč od Manufaktury z řady Mojito jsem dostala v práci. Z toho jsem nadšená, jelikož mojito miluju a tahle řada mě lákala.
Kosmetiku Yves Rocher uvidíte ještě níže s ostatními dárečky, které jsem dostala ještě po Vánocích, tudíž jste je neviděly v článku, kde jsem Vám dárečky ukazovala.

Ale i já jsem utrácela. Potřebovala jsem sehnat make-up a pudr, který mi docházel, v DM byl ve slevě můj Affinitone, který používám již nějakou dobu a stále nemám v plánu ho měnit. Akorát můj odstín neměli, tak jsem musela sáhnout po tmavším, k tomu i pudr Affinitone. Taky jsem si vzala lak na nehty z limitky Essence Be lound. Narazila jsem také na Lirene push-up krém, který byl ve výprodeji za 99Kč.
V Rossmanu jsem si zas vzala pískový lak od GS odstín Princess, který jsem už dlouho chtěla a ve stojanu se slevami, tuším za 30Kč, oční stíny Rimmel. Tenhle odstín jsem nosila pomalu celé léto a stíny se mi rozsypaly, tak teď je můžu bez bolavého srdce vyhodit, když mám náhradu. :)

Na testování mi přišly produkty značky Saloos, o kterých se již brzy dočtete, hned příští týden první recenze. Na většinu už mám udělaný obrázek. :)

U Iny jsem vyhrála giveaway, ze který mám strašnou radost. Výhra byla od značky Clarins, balzám na rty, tělové mléko a pleťový balzám. To vše v krásné, červené taštičce. :)

Ježíšek
Dárečky jste již mohly vidět zde. Takže o nich se již rozepisovat nebudu.
 

Ale jak jsem psala, čekal mě po Vánocích ještě jeden Ježíšek, který mi udělal strašnou radost. Jsem z něj nadšená a opravdu jsem nic takového nečekala. Krásné tričko se Snoopym a Eiffelovkou, hromada kosmetiky od Yves Rocher, kterou mám fakt ráda a čokoládové fondue od Lindt, mňam.Tohohle Ježíška jsem si užila. :)

Co pěkného jste si koupily Vy? Nebo co mám v prosinci udělalo největší radost?

9 komentářů:

  1. waaaw, no tak toto sú poriadne nákupy! Tie laky od miss sporty sú naozaj super, hlavne ten červený je krásny :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné! :) Ten pudr od Maybeline jsem taky měla a byla jsem s ním spokojená. :) Laky od Miss sporty se mi ihned spluply. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ty toho teda máš!:) Já taky dostala fůru kosmetiky, ale na oblečení jsem dostala peníze a vyber si. Takže teď čekám, až nějaká má kamarádka bude schopna přežít se mnou nákupy:D:D

    OdpovědětVymazat
  4. Tolik?!!! Teda, ty se máš:)) jinak ty laky se mi moc líbí;)

    OdpovědětVymazat
  5. No máš toho teda víc než dost! :D..Krásné věci ;) .

    OdpovědětVymazat
  6. týýýýjo :) toho je! Sada saloos se mi líbí nejvíce, taky bych si jí hned pořídila

    http://nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ty laky jsou nádherné !!

    OdpovědětVymazat
  8. Kosmetiku od Manufaktury bych časem moc ráda vyzkoušela. Řadu Mojito jsem okukovala, ale nic jsem si nekoupila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...