Saloos - Obličejový olej Bio argan revital

Arganový olej, pro mě momentálně něco, co mě dokáže na kosmetiku hodně navnadit a nalákat. Od léta, kdy jsem byla v Maroku, odkud argan pochází, tak mě láká a docela kosmetické produkty, obsahující právě tenhle vzácný olej vyhledávám a už pár jsem jich vyzkoušela. Arganový olej obsahuje vitamín A a vitamín E, které zpomalují proces stárnutí buněk, používá se při léčbě kožních onemocnění a další a další výhody oleje bych tu mohla jmenovat ještě hodně dlouho :)

Dnes Vám představím regenerační obličejový olej od značky Saloos, konkrétně Bio argan revital. Je vhodný pro všechny typy pleti, i pro tu nejcitlivější. Obsahuje esenciální mastné kyseliny, antioxidanty a vitamín E, které pokožku zvláčňují a omlazují.

Olej se nachází ve skleněné lahvičce s praktickým kapátkem, které velmi oceňuju. Celkově se mi balení líbí, za to dávám velké plus. Voní po růži, levanduli a lemon tea tree. Vůně mě mile překvapila, je nevtíravá, jemná a opravdu příjemná.
Používám tak čtyři kapky, myslím, že to bohatě stačí. Na e-shopu se píše, že by měl mít menší spotřebu než krém, to mi ale nepřijde. Docela mi ubývá, i když ho nepoužívám tolik.

I když se jedná o olej, docela dobře se vstřebává a obličej není nijak extra mastnej. Používám ho večer místo krému. Ráno se probouzím s krásně jemnou pletí, hydratovanou. Je super na můj suchý nos, který v týhle zimě už docela trpí a loupe se. Ovšem tady nastává i jedno mínus, nemůžu ho používat denně. Při každodenním, dlouhodobějším používání se mi dělají pupínky a musím ho sem tam vystřídat za krém.

Sem tam pupínek mu odpustím, protože má skvělé regenerační účinky. Bylo mi někdy před týdnem řečeno, zda nechodím na botox :D Prý mi zmizely větší mimické vrásky a dokonce vrásky kolem očí. Ano, je to smutný mít ani ne ve 22 vrásky kolem očí, ale byly tam. Takže na pohled je vidět, že působí na pleť opravdu velmi dobře. Pleť vypadá zdravěji, ne tak unavená.

Obsah: 20ml
Cena: 134Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.

10 komentářů:

  1. Saloos ma super veci! uz by som konecne nieco mohla skusit :)

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem o něm nedávno psala.. mně teda žádné pupínky nevyskakují, ale zase se mi do pleti nevsákne...

    OdpovědětVymazat
  3. Mám za sebou zkušenost se Santalovým dřevem a minulý týden mi dorazil i levandulový. Jojo suchý nos na ten mi také hodně pomohl. Hodlám pokračovat i v dalších, jelikož mi nesmírně vyhovují. Drobné pupínky se mi na bradě vytvářejí téměř furt. Mám to z hormonů z antikoncepce, ale našla jsem na to super zázrak Avene Cicalfate. Nádherně hojivý krém na drobné dermatologické vady. Teď ho zrovna používám na celý obličej, jelikož jsem si ho přesušila drogerkovými make upy. Naprostá slast :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zbožňuji značku Saloos :).
    Momentálně se chystám koupit si šípkový olej, který je dobrý na jizvičky po akné, tak jsem zvědavá :).

    OdpovědětVymazat
  5. Asi se na něj budu muset podívat zblízka.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá skvěle! :)

    http://nooridnary-girl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. To vypadá parádně. Mám doma od Saloosu ricinový olej, který dávám na obočí a asi se kouknu i po tomhle:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle olej miluju a prijde mi lepší, než čistý arganový.

    OdpovědětVymazat
  9. Dneska jsem si tento olej pořídila, tak jsem na něj zvědavá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...