Spotřebováno za prosinec 2013

V prosinci jsem očekávala tedy více spotřebovaných produktů. U hodně jsem totiž už docela na dně, tak jsem myslela, že se mi povede je dopotřebovat. Ale jak to tak bývá, dna jsou bezedný. Čili se zas pohybuji tak nějak ve stejných číslech jako vždy, tentokrát je to osm produktů. Ale zas se jedná o samá plná balení. V lednu bych tedy ráda dopotřebovala ty zbytečky co mám a taky nějaká cestovní balení šamponů a sprcháčů, která se mi kupí díky Ladyboxům.

1. Tělové mléko Lipolotion od Physiogel (Recenze) - Tělové mléko z řady pro citlivou a suchou pokožku. Co se týče hydratace, tak bomba, nemám co vytknout. Ale citlivé pokožce doporučit nemůžu, použila jsme jen na podrážděné nohy po holení a myslela si, že zešílím, jak je více podráždilo. Také se mi po něm začly dělat pupínky.
Koupila bych znovu: NE

2. Oriflame sprchový gel s malinami a mátou (Recenze) - Obsahoval peelingové částečky, takže pokožku jemně obrousil. Kombinace malin a máty je úžasně a vždy provoněl celou koupelnu.
Koupila bych znovu: ANO

3. Kokosový šampon pro barvené vlasy Balea (Recenze) - Neobsahuje silikony, dobře pění a krásně voní po kokosu. Ale po všech těch úžasných recenzích jsem čekala kdoví jaký zázrak, který se nekonal. Vlasy byly takové nijaké, nic zázračného s nima neudělala.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4. Kokosový krém na ruce Sweet Fantasy od Joanny (Recenze) - Měl hutnější konzistenci, dobře se ale roztíral a rychle vstřebával. Hydratace byla moc fajn. V tubě voněl hezky po kokosu, bohužel po rozetření byl cítit spíše kokos chemický.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. Dermacol Enja zeštíhlující gel na bříško (Recenze) - Různé zeštíhlující a zpevňující produkty mám ráda, ale zrovna tenhle gel mě nijak nezaujal. Používal se 2x denně a měl zeštíhlit o 1konfekční velikost, to samozřejmě nesplnil. Příště raději ale mléko, které se dá použít na celé tělo, jen jen tenhle gel na bříško.
Koupila bych znovu: NE

6. Make-up Affinitone od Maybelline (Recenze) - Asi netřeba moc co psát. Tohle je moje stálice, kterou používám v podstatě denně a mám asi už páté balení. Zbožňuju ho.
Koupila bych znovu: ANO

7. Řasenka No limits od Essence - Nevím, zda mi stihla vyschnout, než jsem ji použila, nebo je tak k ničemu. Když jsem ji nedávno chtěla použít, tak mi s řasami neudělala absolutně nic, že by ale byla úplně vyschlá mi nepřijde.
Koupila bych znovu: NE

8. Lak na nehty od L`Oréal - Už párkrát kříšený lak na nehty. Už jsem tu párkrát psala, že na laky nejsem vůbec náročná, použiju téměř jakýkoliv. Tenhle měl krásnou červenou barvu.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý z těchto produktů? Kolik jste toho spotřebovaly Vy?

6 komentářů:

  1. já jsem za prosinec spotřebovala celkem 12 produktů, co je celkem slušné. ale byly mezi nimi i vzorečky..
    jinak sama znám jen MU Affinitone, ještě ve staré verzi. nijak mi nevadil, ale po těch letech, co jsem ho používala, už přišel čas na něco jiného:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zrovna spotřebovala make-up a přemýšlím, který si mám pořídit. Jestli znova vsadit na Rimmel?..Nevím. Nějaký tip? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi taky záleží, jaký máš ty pleti? Já používám v podstatě jen tenhle Affinitone, sedí mi nejlíp a já si ho fakt zamilovala. Pak mám ráda třeba Dermacol 24 control. Mám raději více krycí make-upy, nějaké přirozené jsou mimo mě.

      Vymazat
    2. Takovou normální. Spíš mám jizvičky, než že bych ji měla nějak víc problematickou. A jsem docela bílá :D však uvidíš, mám v plánu natočit video, když se zadaří :D
      O tom Dermacol 24 control, jsem slyšela a každou chvíli kolem něj slídím v drogérce, tak ho možná vyzkouším :)

      Vymazat
  3. Já jsem tenhle měsíc zvládla jen tři produkty, takže článek asi ani psát nebudu :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Šampón od Balei miluju, jinak mě zaujal jen ten kokosový krém na ruce a lak na nehty :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-prosinec-2013.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...