Brandnooz box - Únor 2014

Tenhle týden je krabičkový, v úterý Ladybox a dnes dorazil box s jídlem. Třetí český Brandnooz box jsem opět netrpělivě očekávala, předchozí vydání se mi líbila a tohle není vyjímkou. Ovšem na to předchozí jsem četla docela hodně stížností, jak bylo nezdravý, samá chemie apod, Brandnooz box avizoval, že tahle krabička bude zdravější. Upřímně, z toho jsem nijak nadšená nebyla, kdybych chtěla zdravá jídla, tak přece nekupuju tohle. Ale teď už k obsahu..

Krabička je úplně narvaná, těch produktů je tam fakt hodně, takže po otevření mě čekalo milé překvapení. Plus časopis Svět ženy.

  • Zenonade Anti-energy drink - 250ml, 36,90Kč
Přírodní bylinný nápoj, který má nízký obsah cukru. Pomáhá při psychické únavě, posiluje imunitní systém a snižuje hladinu cholesterolu. Mám variantu konopí a okamžitě se na to vrhla mamča a začla se nápoje dožadovat, že to je přesně pro ní. Už vyzkoušeno, smrdí to a chutná lékárnou :D

  • Racio Simply - 40g, 18,90Kč
Podobné chlebíčky mám ráda, ne že bych je kupovala a pravidelně jedla, ale sem tam se ke mně dostanou. Přišly mi ve variantě pomeranč.

  • Teekanne Nachlazení se zázvorem - 20g, 44,90Kč
Když jsem viděla další čaj, moc nadšená jsem nebyla. Ale když jsem si všimla, že pomáhá při nachlazení, tak jsem docela ráda. Já jsem nemocná každou chvíli a tyhle čaje si dělám v práci. Podporuje imunitní systém, lípa srdčitá zklidňuje krk, hrtan a hlasivky.

  • Wasa sandwich - 30g, 24,90Kč
Neobsahuje konzervanty a balení obsahuje dva sendviče. Možné sehnat ve dvou variantách, já mám smetanový sýr. Tohle nebude asi úplně to pravý pro mě, ale tak ochutnám, to ne že ne.

  • Manner Picknick - 30g, 9,90Kč
Tohle už je jiná, varianta s karamelem vypadá super. Připomíná mi Twix, navíc dvě balení, mňamka přesně pro mě. :)

  • Limmi 100% citrónová šťáva - 200ml, 40,90Kč
V hrdle lahvičky by měly být kapsle obsahující olej z kůry plodů, který se během dávkování uvolňuje. Tohle rozhodně doma využijeme. Je bez přidané vody a cukru.

  • Vitana Grunt - 0,75l, 28,90Kč
Reklamy na tyhle nové polévky snad znáte už všichni. Příprava je fakt jednoduchá, normálně by jsme asi nekoupili, ale takhle rozhodně vyzkoušíme.

  • Tretter`s zeleninové chipsy - 90g, 29,90Kč
Řepové chipsy jsme snad už jednou doma měli a nikdo to nejedl, byly odporný. Tohle tedy velký úspěch slavit nebude a pochybuju, že se to sní.

  • Bonduelle cizrna - 425ml, 31,90Kč
První jsme se na to s mamčou vrhly s tím, že je to kukuřice, Bonduelle kukuřici milujeme a jsme schopné sníst ji celou jen tak. A pak přišlo zklamání, je to cizrna, zkušenosti s ní nemáme, ale rády tedy vyzkoušíme.

  • Emco ovesné polomáčené sušenky - 60g, 14,90Kč
Tyhle sušenky mám ráda, měla jsem kokosové a teď jsou dokonce polomáčené, no mňam. S čokoládou budou určitě ještě lepší :)

  • Bohemia natura vícezrné - 85g, 19,90Kč
Krekry z celozrnné mouky s vysokým obsahem vlákniny a čtyřmi druhy semínek. Tohle už je lepší než zeleninové chipsy. Krekrů si zobnu velmi ráda.

  • Kotányi Nová inspirace - 25g, 21,90Kč
Přírodní chuť, bez přidaných zvýrazňovačů, barviv a aromat. Vůbec neznám,ale zkusíme.

Znáte již Brandnooz box? Objednávaly jste, nebo se Vám box nelíbí?

7 komentářů:

  1. Box mi taky dneska došel a mile překvapil - hlavně ta cizrna, racio, sušenky, ty fakt můžu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Táto krabička ma veľmi zaujala :) Mala by som si ju zaobstarať aj ja...tolko mňamky v jednej škatuli :)

    Blog: Werushberry

    OdpovědětVymazat
  3. Viděla jsem už u Černé Moory, krabička mě celkem zaujala, ale neplánuji objednání. Ta cizrna je fakt dobrá, dala jsem si ji do rajské polévky a byla opravdu výborná. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně to vypadá zase dobře. Nevím, ne ze by byl předešlý az tak špatný, ale nebyly to žádné novinky. Tady se mi zdají ty věci mnohem víc na prozkoumání. Vypadá to dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle se jim vážně povedla, zkoušela jsem jenom ty chipsy (ty řepové, to je fakt hnus, ale ostatní jsou dobré :D) a to poslední koření na rýži. Už nepouživám nic jiného. :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych si to ráda předplatila, ale mrzí mě že tam bývají i nezdravé věci to mě celkem odrazuje. No ještě si to nechám projít hlavou, každopádně cizrna a ty brambůrky vypadají zajímavě, nevím teda jak s chutí :DDD Poté bych také ochutnala ten bylinkový nápoj ten by moohl být dobrý jinak to tedy jde spíš mimo mě

    OdpovědětVymazat
  7. Jaké jsou ty kokosové mysli? Měla jsem čoko a strašně mě lákají i kokosové :) .. Cizrna je super, rychlejší než namáčení a vaření na blogu mám recept s ní :)

    Jahodovník

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...