Saloos - Balzám Devatero kvítí

Bio balzámy od Saloos, pokud nemáte vyzkoušeno, určitě jste o nich alespoň slyšely. Mám doma například granátové jablko, které používám na oční okolí a který je naprosto skvělý. Když jsem si vybírala další balzám, nemohla jsem se rozhodnout. Nakonec vyhrál Devatero kvítí, i když jsem tušila, že vůně nebude úplně pro mě, ale přesto jsem k jeho volbě měla důvod..

Pomáhá při akutních bolestech svalů a kloubů. Díky bambuckému máslu, vzácným voskům, rostliným a esenciálním olejům přináší úlevu při bolestech krční páteře, zad a uvolňuje ztuhlá ramena.
Na bolavá záda a krk docela trpím, proto jsem si vybrala právě tento balzám. Prokrvuje a prohřívá pokožku a svaly. Používám ho večer právě na oblast krku a zad, kde mě bolej nejvíc. Že by prohříval to teda nevím, on začne spíše chladit, ale příjemně. Postupně bolest mizí, až nakonec vůbec záda nevnímám, jelikož bolest vymizí úplně. Funguje moc dobře.

Pomáhá i při výronech a drobných poraněních či zmírňuje otoky. Je vhodný i při nachlazení, já si ho během nachlazení lehce mazala pod nos, aby se mi lépe dýchalo. Má totiž hodně výraznou vůni, jak jsem psala v úvodu, mě úplně nesedí. Cítím v tom nějaké bylinky, mentol apod.

Balzám má tuhou konzistenci, která teplotou těla taje. Docela pomalu se vsakuje a lepí, když si ho dám na krk, to je asi jeho jediný mínus, ta lepivost je prostě nepříjemná. Ale účinnost se mu upřít nedá.

Obsah: 50ml
Cena: 115Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.

6 komentářů:

  1. Já jsem měla Bambucké máslo :) hrozně se mi líbí ta konzistence! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Něco takového bych potřebovala, záda mě neskutečně bolí a po týdnu kdy mám praxi ještě víc:/:)

    OdpovědětVymazat
  3. Balzám jsem zatím nevyzkoušela, ale vyzkoušela jsem masážní olej devatero kvítí :) a opravdu pomáhá na bolest. Většinou si s ním masíruji lýtko, které mě bolí, když hodně jezdím a mačkám spojku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem vanilku s jemnou citrusovou vůní a asi před týdnem mi došel.. Budu si muset pořídit další verzi :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...