Spotřebováno za leden 2014

Hezký začátek týden,
jak jsem včera slíbila, dnes tu máme spotřebované produkty. Číslo je vyšší než bývá zvykem, povedlo se mi dopotřebovat snad všechny zbytky, co jsem chtěla a další mě snad čekají příští měsíc. Co se mi nepovedlo, tak ta cestovní balení, na ty se nějak nedostalo, tak snad v únoru už konečně.

1. Yves Rocher sprchový gel Vanille Collect Or (Recenze) - Po vanilce mi tedy vůbec nevoněl, zpočátku mi vůně i docela vadila, ale nakonec jsem si zvykla a používala ho denně. Má hodně řídkou konzistenci, ale dobře pěnil, použití možné i jako pěna. K Vánocům jsem dostala dokonce druhé balení.
Koupila bych znovu: ANO

2. Kokosový kondicionér Balea (Recenze) - Už jsem to psala minulý měsíc u šamponu, já čekala nějakou pecku po všech těch recenzích, ale žádný boom se nekonalo. Vlasy takové nijaké, žádný zázrak, ale zas za ty peníze..Hůře se mi ale rozčesávaly.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Joanna Naturia čistící pleťový gel s broskví (Recenze) - Čistil docela dobře, ovšem neodstranil make-up úplně dokonale. Co mi ale vadilo, tak vůně. Vonělo to hrozně chemicky po broskvi, takže jsem ráda, že už konečně došel. A šel docela špatně vymáčknout, obal byl hodně pevný.
Koupila bych znovu: NE

4. Dermacol krém na nohy Happy feet (Recenze) - Měl lehkou konzistenci, dobře se roztíral a vstřebával. Příjemně voněl, ale absolutně nehydratoval, naprosto k ničemu a pro mě velké zklamání.
Koupila bych znovu: NE

5. Eveline zpevňující sérum na dekolt a poprsí (Recenze) - Prsa samozřejmě nezvětší, ale pokožku vyhladí a je jemnější. Má lehkou konzistenci a krásně voněl. Ovšem předtím jsem měla Dermacol a po něm mi přišla pokožka napnutější, lepší a dokonce mi přišlo, že nějaký efekt měl narozdíl od tohohle.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

6. Mixa 24hodinový hydratační zklidňující krém (Recenze) - Tenhle krém jsem si fakt oblíbila a je mi líto, že došel. Lehká konzistence, dobře se roztíral a vstřebával a hydratace taky moc fajn. Navíc krásně voněl po růži. Určitě po něm za čas ještě mrknu.
Koupila bych znovu: ANO

7. Joanna Naturia hruškový pleťový peeling (Recenze) - Hezky voněl po hrušce a to hrušky nemusím. Obsahoval ale docela málo zrníček, takže bylo třeba použít větší množství. Jinak ale byl fajn, nevysušoval a pokožku nedráždil.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. Antiperspirant Nivea Invisible for black & white - Jiný ani nepoužívám, již několik let pouze tento a jsem maximálně spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

9. Saloos kokosvá péče čokoláda (Recenze) - Tuhá konzistence, která teplotou těla taje a potíráte se pak už olejem. Po čokoládě bohužel cítit nebyl, ale ten kokos, lahoda. Skvěle hydratoval, nelepil a pokožka byla hebká a příjemná na dotek.
Koupila bych znovu: ANO

10. Make-up Affinitone od Maybelline (Recenze) - Spotřebován byl i minulý měsíc, měla jsem otevřená dvě balení. Bylo tu o něm napsáno myslím už dost, je to moje stálice a kupuji stále dokola, naprosto mi vyhovuje.
Koupila bych znovu: ANO

11. Pudr Affinitone od Maybelline (Recenze) - Lehce kryje, nezalézá do vrásek, supe zmatní a pleť vypadá sametově hebká. Má praktické balení se zrcátkem. Vydržel mi přesně rok a taktéž jsem koupila další balení.
Koupila bych znovu: ANO

12. Essence balzám na rty Oz the great and powerfull - Balzám z limitky, který po nanesení na rty změní barvu, začne více tmavnout. Také se nedal nanášet každou chvilku, protože jste už po druhém nanesení měly rudé rty. Ale jinak byl fajn, dodal tedy barvičku rtům a hydratoval docela obstojně. Hezky voněl.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Co Vaše lednová spotřeba? Znáte některý z mých produktů?

14 komentářů:

  1. Taky mě ten kokosový kondicionér nijak nenadchnul. Mě se prostě po Balea šamponech a kondicionérech vlasy blbě rozčesávají..affinitone mám také už asi třetí balení ale teď bohužel čekám na léto protože mám docela tmavý odstín ještě když jsem byla v Chorvatsku :D !
    Docela jsi mě nalákala na ten pudr a krém od Mixy. Závidím ten sprcháč od YR, přijde mi že mají takové kouzelné produkty :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Affinitone mam ted ten nejtmavsi, jelikoz odstin, co jinak kupuju byl vyprodanej:D
      A presne, po Balee se spatne rozcesavaj. Mixu urco vyzkousej:)

      Vymazat
  2. Má lednová spotřeba byla minimální. Jinak znám ten kokosový balzám od Baley a ten mi teda vůbec nesedl, nevím, co na něm ostatní mají, ale já po něm měla vlasy jako slámu. Affinitone make-up je super a stejně tak krém od Mixy :) Niveu antiperspirant právě používám, ale mám ho ve spreji a není vyloženě špatný, ale mně stejně ty bílé fleky na černém oblečení dělá :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja spreje nesnesu, vlastne mi vadi vse krom tech tuhych. Fleky mi nedela a kdyz, tak uplne nepatrne narozdil id jinych.

      Vymazat
    2. Já spreje právě taky moc nemusím (dostala jsem ho, sama bych si ho nekoupila), nejraději mám kuličky :) No, možná ho stříkám moc a proto ty fleky, nevím... :-(

      Vymazat
  3. Mám zkušenosti s antiperspirantem Nivea a znovu bych si ho nekoupila. Moc mi nevyhovoval.

    OdpovědětVymazat
  4. Affinitone makeup mám a nemůžu si stěžovat,je příjemně lehký a krásně sjednotí pleť :) Pudr jsem nezkoušela - snad někdy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Make-up i ten pudr vypadají opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych ráda vyzkoušela ten make-up a pudr, vypadají moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  7. Tý jo, dost věci:) Ten deodorant používám, a jsem s ním naprosto spokojená a ten pudr vypadá dobře, momentálně si potřebuji nějaký koupit, tak asi zkusím:)
    lovely-pinkk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. ja som si zozaciatku nedokzala zvyknut na ten make up :/ prisiel mi prilis tekuty..ale dala som mu druhu sancu a nemozem si ho vynachvalit! patri medzi moje oblubene kedze potrebujem dobre kryci make up a tento moju podmienku urcite splna :) puder takisto dobry, no kedze mam mastnu plet potrebujem nieco trosku ine :)
    a spchace od Yves Rocher mam velmi rada :) doma mam cokoladove,kavove,citrusove,.. yummy

    OdpovědětVymazat
  9. Láká mě ten sprcháč od Yves Rocher. A souhlasím s tím, že krém na nohy od Dermacolu je totální propadák, aneb už nikdy víc!

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovědětVymazat
  10. Znám jenom happy feet a mám na něj úplně stejný názor :).

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé, čokoládový Saloos olej jsem ještě neměla.. Až mi dojde Tropic, přemýšlím jestli koupím tenhle nebo jinou vůni :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...