Balzám na nehty od Saloos

Tenhle balzámek na nehty od firmy Saloos mě lákal už hodně dlouho, hlavně díky tomu, že jsem na něj četla samé pozitivní recenze. Moje nehty jsou docela lámavý, bez zpevňujících laků už se neobejdu a chtěla jsem zkusit i tenhle malý zázrak.

Zjemňuje nehtovou kůžička, která se pak lépe zatlačuje. Má snižovat riziko záděr a infekce, pravda, žádné teď nemám a ruce vypadají lépe. Ale, když už záděrky mám, tak mi nepřijde, že by je rychleji hojil. Mám totiž jeden zlozvyk, když mám nervy, tak si okolí nehtu reju. Někdy před dvěma měsíci jsem měla tak ošklivý záděrky a s tím si neporadil tak rychle. Ale jako prevence je super.

Bambucké máslo a dýňový olej, který je bohatý na zinek, má vliv na zpevnění a posílení nehtů. Balzám je ale třeba používat pravidelně a nečekat zázraky během pár dní. Zpočátku mi nepřišlo, že by balzám něco dělal a já z něj byla na rozpacích. Trochu jsem nechápala ty skvělý recenze. Po měsíci až dvou je ale vidět rozdíl. Nehty jsou mnohem silnější a méně lámavé. Ale co je super, když už se zloměj, tak mi přijde, že rychleji rostou, což je paráda.

Balzám má tuhou konzistenci a teplotou těla taje. Je mastnější, takže doporučuji používat spíše večer. Já osobně si nedokážu představit, že bych si ho dala ráno, než vyběhnu do práce, používám vždy před spaním.

Obsah: 19ml
Cena: 68Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktu k recenzi.  

6 komentářů:

  1. Vypadá dobře, akorát já nevím, kdy bych ho používala. Jak píšeš, na použití ráno nebo během dne je mastný a večer si mažu po sprše celé tělo a pak ještě speciálně ruce před spaním, takže bych ho asi nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle balzám jsem si objednala. Tak jsem na něj zvědavá!

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Už po něm pokukuju pěkně dlouho. S nehty a jejich okolím mám docela problémy - momentálně je na noc mažu kelímkem od Oriflame a žádná sláva. Nejspíš si ho taky pořídím. :)
    K.
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle balzám je skvělý, vždy mi dá nehty hodně do kupy, jen jak píšeš - je třeba používat pravidelně. A taky ho používám zásadně večer před spaním :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já už jsem ho dopatlala, vadila mi ta citronová vůně a to, že je opravdu hodně mastnej.Teď si balzámy striktně vařím sama doma, udělám si parfemaci podle sebe a hlavně nejsou tak mastné.

    OdpovědětVymazat
  6. Jako vše od Saloosu to musí být super!! :) Já zatím měla balzám jen ten na tělo, ale používala jsem jej i na rty a na pleť, když jsem měla vysušené líčka. Je to úplný zázrak :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...