Brandnooz box - Březen 2014

Ještě neutekl ani měsíc a je tu další Brandnooz box. Jsem z něj opět nadšená a je to dokonce lepší než ten únorový. Všechno určitě doma využijem a dlouho to podle mě ležet nezůstane. Jakmile jsem box vzala do ruky, překvapila mě váha..Zase je narvaný k prasknutí a já nevím co ochutnat dříve. :)

  • Corny big brownies - 50g, 14,90Kč
Tyčinka z pražených obilných vloček máčená v čokoládě. Určitě většina z Vás zná alespoň nějakou variantu. Brownies je limitovaná edice a jelikož brownies má rád přítel, tak hned zítra mu ji vemu na ochutnávku.

  • Corny Milkcocoa - 30g, 12,90Kč
S cereáliemi, kakaem a mléčnou náplní. O podobné sušenky tolik nestojím, dám si jen občas když mám chuť, ale Corny mám ráda, tak ochutnám ke kafi.

  • Meggle Lactose Free smetana - 500ml, 37,90Kč
Vhodná na omáčky či krémové polévky, ale i do kávy. Smetana se u nás používá hodně, takže na tu se hned vrhla mamča a měla radost.

  • Bublimo sirup - 0,5l, 99Kč
Sirupy jsou bez konzervantů a umělých barviv. Obsahují 10-21% podílu ovocné složky. Trošku mě mrzí, že jsem nenašla jinou příchuť, třeba top topic, nebo citrocolu. Šťávy nekupujem, ale když už je doma, tak určitě využijem.

  • Schwartau višeň s macipánem- 340g, 69,90Kč
Marmelády a džemy nejím, ale tuhle si někam schovám před bráchou:D Je to limitovaná edice višeň a marcipán. Tak nááádherně voní, že si k ní snad budu furt chodit čichat, miluju marcipán a tohle je něco pro mě. Je mi až líto namazat ji třeba na chleba:D

  • Kand tomato ketchup - 520g, 29,90Kč
Kečup nejvyšší kvality s vysokým obsahem rajčat. Kečup určo ocení brácha na špagety, já kečup nemusím. Docela mě ale mrzí, že mám pouze sladký a ne s česnekem, ten bych ochutnala ráda.

  • Mixit maxisměs fík - 50g, 19,90Kč
O těhlech musli jste již určo slyšeli. Párkrát už je na ně taky koukala, ale nic neobjednala, tak alespoň mám možnost teď ochutnat. Fíky ale nejím, tak snad tam nebudou moc cítit. :D

  • Chio chipsy - 70g, 24,90Kč
Ty nebudu ani zkoušet, pálivý jídla nemám ráda a chipsy taky ne, to jde mimo mě. Tak snad opět ocení brácha, nebo někdo. Jsou bez umělých látek a zvýrazňovačů chuti, fritované na 100% slunečnicovém oleji.

  • Vitana cukr s citronovou kůrou - 20g, 5,90Kč
V poslední době mě pečení opravdu chytlo a když mám čas a náladu, tak něco ukuchtím. Tenhle cukr se rozhodně neztratí a využiju ho.

  • Mentos strawberry mix - 37,5g, 17,90Kč
Mentos mám moc ráda, podobné žvýkací bonbony já můžu. Tyhle obsahují 3 druhy příchutí jahod, kyselé, osvěžující kyselé a sladké. Obsahuje přírodní barviva a aromata.

Jak se Vám líbí březnové vydání? Zaujalo Vás?

8 komentářů:

  1. Taky mě mrzí že jsem nedostala šťávu s top topicem :/.. aspoň máš v pořádku džem :D
    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
  2. Tento box mě bohužel moc nezaujal, lednové nebo i únorové vydání mi přišlo o moc lepší. Každopádně určitě ani nezklamal, je to takový průměr. Mezi všemi boxy ale tento zatím snad nejlepší dle mých zkušeností - značky produktů se zbytečně neopakují a výrobci se stále snaží balit něco, co zaujme. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle ! :) Mám na to strašnou chuť :( Musím si ho někdy objednat. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyo, tak tohle vydání mi přijde hodně povedené:) Super:)

    OdpovědětVymazat
  5. Děláš mi chutě hned bych si něco dala :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Skoro nic z toho nemusíš, to já bych to do sebe všechno naládovala hned :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Brandnooz box taky odebírám, únorové mi však přišlo lepší. Nejvíc mi chutnalo Corny Milk and Cocoa, to hledám už v obchodech. V mém boxu jsem našla sirup na Citrokolu, tu jsem ale ještě nevyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  8. Z tohoto boxu jsem byla taky nadšená, ten únorový nebyl pro mě nic moc, ale tenhle byl bomba... Ty corny tyčinky jsou snad nejlepší, jaké jsem kdy ochutnala, k těm se budu určitě vracet (často) :D Jinak od Jupí jsem našla TopTopic a musím říct, že kdyby mi někdo nalil originál a tohle, určitě bych nepoznala co je co, fakt super... Pálivost brambůrek musím potrvdit, hořela mi pusa a bohužel tak pálivá jídla zase rádi nemáme, takže se ani nedojedly... Tímhle balíčkem si u mě brandnoozbox napravil reputaci, takže budu odebírat dál :) themonica.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...