Ladybox - Březen 2014

Hezký sobotní večer,
včera jsem článek nestihla a určitě jste březnový Ladybox viděly už všude jinde, ale stejně si ho dneska dáme. Březnová edice se nesla v duchu bio. Upřímně se přiznám, že když jsem si přečetla, že bude právě bio, rozmýšlela jsem, zda ji objednat. Nic proti bio a eko nemám, ale ani to vyloženě nevyhledávám a kdybych chtěla pouze eko kosmetiku, tak mrknu po něčem jiným než je Ladybox.

I samotná krabička je přírodní, vlastně box není žádný, což je domyšlený opravdu perfektně a chválím, i když jsme zvyklé na luxusní krabky, tohle je fakt super. Ten obsah už ale ne a já jsem šíleně zklamaná a naštvaná, že jsem ji nevynechala. Takhle hrozný obsah nebyl už hodně dlouho. Bohužel nepatřím z těch ostatním nadšencům.

  • Dr. Hauschka pleťové čistící mléko - Plné balení, 145ml
Obsahuje jojobový a mandlový olej, obilné výtažky, které chrání a posilují funkce pokožky. Chrání před vysoušením. Značka, která spoustu žen nalákala a podle reakcí na fb stránkách také velké pozdvižený, pokud dostaly jinou značku a v jiné cenové hodnotě. Upřímně já bych snad raději byla za druhou variantu, za balzám. Odličuju se ve sprše a tohle je něco, co zkrátka moc nevyužiju a spíše mi to bude ležet, než se k tomu dostanu. Používám pouze micelárku u přítele...

  • Yves Rocher hydratační micelární voda - Plné balení, 200ml
A jsme u dalšího odličováku. Aspoň že je to micelárka a YR mám taky ráda, jenže s mým používáním se k ní dostanu až kdoví kdy. Obsahuje rostlinné výtažky, javorový cukr a další. Dva odličováky v jednom boxu jsou na mě až až, někdo využije a bude nadšen, já bohužel ne.

  • Urban Veda Purifying daily facial wash - Cestovní balení, 20ml
Čistící gel, který obsahuje nimbový olej, zabraňuje nadměrné produkci mazu a černým tečkám. Čistící gely já naopak ráda, ale tohle? Bože, smrdí to zas mentolově, bylinkově a to já nemám ráda.

Urban Veda - Purifying day cream - Cestovní balení - 10ml
Zvyšuje obsah kolagenu, stahuje póry a smrdí stejně jak čistící gel. Víc netřeba říkat. Navíc jsem si všimla, že bylo více variant, já mám tedy proti mazu, i když mastnou pleť nemám..

  • Lavera - Univerzální balzám - Cestovní balení, 25ml
Hutný a výživný balzám především pro suchou a namáhanou pokožku. Obsahuje bambucké máslo, mandlový olej, které hydratují a vyživují. Dá se použít jak na ruce, tak třeba na odřený nos či jako rychlá maska, zkrátka na vše. Tohle je snad jediný produkt, který mě potěšil. Krásně voní po citrusech a na něco ho určo využiju.

  • Vzorky - Kivvi denní krém, Weleda zklidňující tělové mléko, Salcura Antiac daly face wash

Jak se líbí Vám eko edice? Objednaly jste a jste spokojené se svojí variantou boxu?
Já jsem fakt šíleně zklamaná a za mě to je nejhorší edice za poslední dobu. Ač jsem na některé minulé boxy si stěžovala, tohle je zatím největší katastrofa. Ale to je čistě můj pocit a názor na produkty, někomu naopak může sednout.

11 komentářů:

  1. Škoda, že jsem neobjednala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se tenhle box po dlouhé době naopak líbil velmi :-) Využila bych úplně všechno.

    OdpovědětVymazat
  3. Mít tuhle variantu, tak skákám štěstím do stropu...bohužel mám bambucký máslo za dvě stovky a úplně k ničemu:/
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
  4. Mě naopak po dlouhé době tato varianta celkem zaujala. :) Dívala jsem se i na jiné recenze a nelíbilo by se mi tam právě to bambucké máslo, ale u tebe všechny produkty super. :) SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Box jsem neobjednala a jsem ráda, protože se mi moc nepozdává... navíc bych určitě nedostala Hauschku, ale Raw G., (vždy jsem měla tu horší variantu).

    OdpovědětVymazat
  6. sto lidí, sto chutí. Já jsem z něj naopak nadšená :) :D
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  7. Já to mám právě naopak. Z boxu jsem nadšená, pro mě je jedním z nejlepších vůbec. Ale asi v tom hraje roli i fakt, že mě jakékoli eko a bio a cokoli takového hodně láká a zajímá. Minimálně abych porovnávala výsledek oproti tomu, když používám přípravky, které jsou samá chemie :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
  8. Mě teda eko a bio teda taky nevyvádí z míry, proto nejsem úplně nadšená. A že není krabička, to mi vadí, protože je doma využívám.. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mám stejnou variantu, jako Ty, a dost mě nadchla. Mléko na čištění pleti doporučuji zkusit - já ho na jarní péči začala večer používat po doporučení Chizu Saeki (do té doby jsem nějak nepobírala, kčemu by mi taková věc byla) a dost mi to vyhovuje...

    OdpovědětVymazat
  10. Mně by se box líbil, kdybych v něm měla Hauschku, což už asi víš. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě že to neobjednávám, dvakrát jsem si ho koupila a byla jsem naštvaná, co tam bylo za kraviny, které jsem ani nevyužila a doted mi leží v šupliku:/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...