Lirene - Krém pro zpevnění poprsí

O podobných produktech jsem tu již dvakrát psala, používám je ráda a na konci článku se dozvíte i porovnání mezi nimi a jak jsem byla spokojená, zda za něco stály, měly nějaký efekt apod.
Dnes bude řeč konkrétně o séru na zpevnění poprsí od značky Lirene. Sérum jsem sehnala ve výprodeji v Dm a upřímně netuším, zda se ještě sehnat dá.

Modeluje, zpevňuje a vyplňuje poprsí. Působí proti ochabování, zvlhčuje a zjemňuje pokožku díky broskvovému oleji. Vitamín E a extrakt ze zelného čaje působí proti stárnutí.

Aplikuje se ráno a večer, krouživými pohyby se vmasíruje do pokožky poprsí a dekoltu. Já tedy používám pouze jednou denně a to večer. Krém má fajn konzistenci, ne hutnou, ale ani příliš řídkou, prostě tak akorát. Dobře se roztírá a rychle vstřebává. Po aplikaci nelepí. Má zvláštní parfemaci, na začátku mi moc nevoněl, ale postupem času jsem si docela zvykla.

K výsledkům: pokožka je hezky hydratovaná, jemná. Co se týče zvětšení a zpevnění, upřímně jsem docela spokojená s poprsím a nemyslím, že bych podobné přípravky potřebovala. Přece jen s velikostí B, klasické dvojky nemusím nic zpevňovat, ale samozřejmě mám v hlavě, že bych klidně alespoň o půl čísla brala větší. Přítel tvrdí, ať spíše beru něco na hlavu než na prsa:D

První podobný krém jsem měla od značky Dermacol, po kterém mi přišlo, že prsa mám plnější, ale spíše jsem to přikládala nové HA. Když mi došel, začala jsem používat značku Eveline a v tý době jsem si všimla, že prsa mám zas nějaký menší a dokonce i přítel mi drze řekl, že se mi nějak zmenšily. :D

Lirene používám teď přibližně dva měsíce a minulý týden jsem si všimla, že prsa mám opět mnohem plnější a hned tři dny na to mi přítel říká, že je mám nějak větší a to už na pohled a dokonce i pevnější.
Výsledky tedy super, pokožka je jakoby napnutější, plnější a pevnější. Rozhodně Vám prsa nezvětší o několik čísel, ale malý výsledek jsem zaznamenala nejen já.

Obsah: 150ml
Cena: 159Kč
Hodnocení: 5/5

6 komentářů:

  1. Podobný krém, od jiné značky jsem si kupovala v Boots a sliboval to stejné. Byla jsem s ním docela spokojená, jen mi přišel dost nabouchaný silikony. Změny jsem taky pociťovala, jak píšeš, ale hlavně jsem po něm měla hezčí pokožku.

    OdpovědětVymazat
  2. To mi příjde zrovna vhod :D Vyzkouším, snad ho teda seženu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja takýmto zázrakom veľmi neverím, ale každý má iné názory. :) ináč, máš veľmi pekné fotky. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych spíš potřebovala něco na zmenšení :D .. Né že bych měla obří, ale stejně menší bych brala víc :D

    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si občas tyhle push-up krémy kupuju a nejvíc se mi zatím líbil (účinkem) ten od Avonu (ač nemám Avon až tak ráda). Sice byl dražší, ale fakt jsem měla po něm ty prsa nějaký kulatější. A po sundání podprsenky si zachovaly tvar (jinak mi prostě spadnou, nj, co se dá dělat po 2 dětech a mých mega výkyvech váhy). :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to nevypadá vůbec špatně, díky za tip. Zkusím se po tom podívat v drogerii. Já už teda nějakou dobu přemýšlím nad tím, že bych zkusila nějaké ty vitamíny na zvětšení prsou. Dívala jsem se, že na trhu je toho spousta. A podle recenzí navíc některé z nich prý fungují velice dobře, tak si říkám proč to nezkusit. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...