Novinky a nákupy za únor 2014

Tak ještě jednou hezkou sobotu,
co máte dnes v plánu? Mě večer čeká Lord of the dance, už se nemůžu dočkat, těším se na to pomalu jak na Ježíška. Viděly jste to někdy?
Únor utekl jak nic a tak je na čase ukázat Vám, co mi v něm nového přibylo a další dny dáme spotřebu, knížky apod.

Kosmetika
V únoru toho moc nepřibylo, vlastně jediný, co jsem si koupila byl Ladybox, ostatní jsem dostala. V drogerii jsem sice byla, ale koupila si jen barvu na vlasy.

Tak jako vždy začnem Ladyboxem, není třeba se více rozepisovat, vše jste mohly vidět zde.

Na začátku února u nás byla teta se sestřenicí ještě v rámci Vánoc. Od nich jsem dostala čokoládovou sadu od Oriflame, konkrétně sprcháč a krém na ruce, voní to božsky. Pak ještě svíčku a řetízek, ten uvidíte níže. Mamča dostala sadu Dermacol, ale jelikož peeling ji moc neříká a sprcháč používá jen antibakteriální, tak se těším spíše já :)

Na Valentýn mi přišel dáreček od Schwarzkopf, který mě strašně potěšil. Moc jsem ale nechápala, jak je to možný, nejspíš si mě nechali v databázi, když jsem vyhrála jednu soutěž o jejich balíček. Následně mě potěšila nabídku spolupráce, Schwarzkopf je pro mě kvalitní značka, takže mám hroznou radost :)

Oblečení a doplňky
Ani oblečení jsem tolik nekupovala, jen jsem rychle prolítla krámy, zda něco neobjevím. V New Yorkeru mě zaujal tenhle zelený svetřík za 179Kč, vypadá naprosto úžasně. A ještě jsem si vzala tílko, které jsem kupovala posledně, akorát v jiné barvě.

Na VV jsem kolem stovky sehnala tohle prádlo. Když mi ale přišlo, trochu mě zklamalo, jelikož na fotce působilo něžněji, ta zelená byla světlounká. No jo, nedá se nic dělat, stejně je ale hezký.

Tentokrát mi přibyly i nějaké doplňky. První řetízek a dva náramky jsou od e-shopu stoklasa.cz a přišly mi v rámci spolupráce. Poslední řetízek s nápisem love je od tety.

Co pěkného jste si v únoru koupily Vy?

8 komentářů:

  1. top sprcháč a šampón od Balea ♥ šampon kokosový a sprchový gel čučodierkový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čučoriedkový :D nie čučodierkový :D :D

      Vymazat
  2. Po tom tílku jsem se v New Yorkru dívala, sice jsem odolala, ale jak ho zase vidím, tak ho tam příště asi nenechám :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě ten peeling od Dermacolu, ještě jsem ho nikde neviděla, ale tu vůni pomeranče v čokoládě zbožňuji.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Tu dermacolí řadu s poměrančem a čokoládou miluju, hrozně krásně mi voní. Škoda, že se ta vůně neudrží...

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké věci, já plánuji new in článek na zítra, chtěla jsem to stihnout ještě dnes, ale Harry je Harry :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, od Dermacolu mám zrovna pomerančový krém na ruce.. Nechci se ho vzdát protože voní skvěle, ale kvůli pole dance si ruce skoro vůbec mazat nemůžu :D
    A doplňky jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  7. máme stejný čokoládový věci:) jsou krásné krásně voní:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...