Ryor - Bylinný balzám s mentholem k péči o nohy

Můj nynější pomocník o péči o nohy je tento balzám od značky Ryor. Přiznávám, že zrovna mazání nohou občas flákám a to i přesto, že na suché paty docela trpím.

Balzám obsahuje mentol, extrakt ze šalvěje, měsíčku lékařského a jehličnanů. Jeho vůně je opravdu bylinná a silná. Já bohužel tyhle vůně nemám ráda, takže k jeho otevření jsem se docela přemáhala, ale když mi došel krém na nohy, tak jsem po něm sáhla. Stále jsem si na vůni ale nezvykla, mentol a bylinky, to prostě není nic pro můj nos.

Má velmi lehkou a řídkou konzistenci, dobře se roztírá a rychle vstřebává. Díky té řídké konzistenci jsem moc nevěřila tomu, že by nějak zázračně nohy hydratoval a poradil si se suchýma patama. O to větší překvapení přišlo, když po pár použitích jsem měla nohy super zhydratované a suché paty úplně zmizely. A to i přesto, že ho opravdu nepoužívám každý den. Pokud hledáte něco na velmi suché paty, tenhle balzám můžu rozhodně doporučit.

Obsah: 200ml
Cena: cca 85Kč
Hodnocení: 4/5
Hydratuje skvěle, ale kvůli vůni bych bohužel znovu nekoupila.

6 komentářů:

  1. Od Ryoru mám něco proti celulitidě a také má takovou tu silně bylinnou vůni. Také ji nemám ráda, ale na nohy bych to snad přežila. Hlavně se mi líbí to rychlé vstřebávání, jak píšeš. Na své hodně suché paty používám momentálně máslo od Baley, ale to pomalé vstřebávání mě štve.

    OdpovědětVymazat
  2. Po tom se asi podívám, u přípravků na nohy mě ta vůně moc nezajímá :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Já ještě nenašla ten správný krém na nohy a tak tenhle asi budu muset zkusit. Na suché paty také totiž docela trpím ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám taky tento od Ryoru a vůně většinou střídám. Měla jsem i tuhle vůni, ale taky mě nijak nezaujala. Super recenze:)
    http://style-with-smile.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. O nohy sa treba starať, pretože nás nosia. Ale z vlastnej skúsenosti viem, že je dosť ťažké nájsť tú správnu kozmetiku.
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovědětVymazat
  6. Lehce mentolové krémy na nohy mám ráda hlavně po celém dni, kdy nožky trpěly třeba na podpatkách.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...