Sleek - I divine Vintage romance

Krásné pondělí přeju,
jak jste si užily víkend? V sobotu bylo odpoledne tak krásně, že jsme s přítelem vyrazili do pražské zoo, ze které Vám příští týden určitě ukážu fotky. Večer jsem nečekaně strávila u kamarádky, která se nedávno přestěhovala a měla jsem tedy možnost vidět nový byteček. Popily jsme a popovídaly, byla to paráda, přítel byl totiž tak ochotnej, že mě k ní hodil( kamarádka už nebydlí v Praze) a v půl druhý pro mě zas přijel. To už jsem viděla dvojmo( stačí mi totiž málo) a po obličeji měla nalepený kamínky:D Doufám, že jste měly také tak povedený víkend. :)

A k dnešní recenzi, kterou jsem myslela, že už ani psát nebudu. Řeč bude o paletce očních stínů od značky Sleek s názvem Vintage romance. Paletka je z limitované edice, ale tak řekla jsem si, že kdyby jste náhodou na paletku ještě někde narazily, tak se bude recenze hodit. A někde jsem také četla, že pro velký zájem Sleek vyrábí další kusy či se dokonce stane stálou paletkou:)

Všechny Sleek paletky mají hezké balení. Matná černá paletka působí luxusně a hezky vypadá. Jen je tedy na ní vidět snad každý otisk prstu. Obsahuje dvanáct stínů, velké zrcátko, které je přes celou paletku a aplikátor. Pro někoho možná zbytečnost, ale já ho využívám docela hodně a pracuje se s nim dobře. Navíc v ní je i folie, která obsahuje názvy jednotlivých stínů. Díky folii nemám ani tak zasviněný zrcátko. :)

Jak už jsem psala, paletka obsahuje 12 stínů, které jsou naprosto super pigmentované. První stín z názvem Pretty in Paris je stříbrný a skvěle se hodí k rozzáření vnitřního koutku. Jsou zde zastoupeny převážně zlaté odstíny a vínové, právě kvůli vínovým jsem se do ní zamilovala. Dále tu ještě ale najdete modré odstíny, černý a cihlový. 

Stíny jsou třpytivé, jen cihlový s názvem Propose in Prague je matný. Ten se přiznám, že jsem ještě nepoužila. U mě nejvíce vedou první tři stíny, které kombinuji s druhým a třetím z druhé řady, plus ještě poslední černý.


Stíny mají máslovou konzistenci, práší jen minimálně. Moc dobře se s nimi pracuje, lehce se nanesou jak štětcem, tak i přiloženým aplikátorem. Na očích drží jak přibité, během dne se neslévají, neopadávají, ani nemizí. Nepoužívám ani bázi a vydrží mi bez problému celý den.

Cena paletky je 290Kč, což vůbec není hodně na to, že Sleek paletky jsou opravdu kvalitní. Koupě rozhodně nelituju.

Paletku a další výrobky od Sleek ale i jiných značek seženete například na bestmakeup.cz, tam nakupuji já.

Už jste vyzkoušely některou Sleek paletku? Jak se Vám líbí Vintage romance?

11 komentářů:

  1. Mám ji a je vážně skvělá. Jen jsem zjistila, že tak půlku barev vůbec nevyužiju... :/ Budu muset vymyslet nějaké super nositelné kombinace. :) P.S. Pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat
  2. Já nad nějakou Sleek paletkou začínám víc a víc přemýšlet, vždycky jsem si říkala, že ji nepotřebuju, ale už nad tím začínám pochybovat, když všude čtu tolik pochvalných recenzí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stiny a uz vubec paletky taky nepotrebuji, ale ty Sleek jsou opravdu nadherny:)

      Vymazat
  3. Nad Sleek už slintám dlouho dobu, snad si konečně nějakou vyberu a objednám :)
    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, boží! jo, s každým článkem o paletce Sleek mám dojem, že ji potřebuju víc a víc :)
    http://something-times.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné barvy a opravdu úžasná pigmentace. :) A cena je také skvělá, takže brzo asi podlehnu a objednám. :) SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Ta paletka vypadá opravdu super a ta cena je příjemným překvapením

    OdpovědětVymazat
  7. Nad touto paletkou již dlouhý čas uvažuji, vypadá vážně slibně :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...