Spotřebováno za únor 2014

Krásné pondělní ráno,
doufám, že jste do nového týdne vstoupily tou správnou nohou :) Jak jste si užily víkend? V sobotu jsem byla na Lord of the dance a bylo to parádní. Měli jsme lístky do 9. řady, takže jsme krásně viděli a pokud jste na tom ještě nebyly, určo si to nenechte ujít. :)
Dnes Vám ukážu kosmetiku, kterou se mi povedlo během února spotřebovat. Není toho tolik jako minulý měsíc, spíše zas taková klasika. Stále se mi ale nepovedlo dostat se pořádně k těm cestovním balením. A na některé z těchto teprve recenzi chystám.

1. L`Oréal kondicionér Mythic oil Souffle D`Or (Recenze) - Ještě mi zbývá zbytek šamponu a už aby byl pryč. Vlasy se špatně rozčesávaly, rychleji mastily, ale hlavně mě po něm svědila pokožka hlavy a ze začátku opravdu dost. Jediný pozitivum je snad vůně, která je taková zvláštní, kořeněná.
Koupila bych znovu: NE

2. Gliss Kur okamžitá regenerační maska Total Repair 19 (Recenze) - Tahle řada mi nesedla, je pro suché vlasy a mě se po nich rychle mastí vlasy, ale maska byla z celé řady nejlepší. Vlasy nádherně hebké a příjemné na dotek. Navíc se nemusí čekat x minut, ale po minutě se opláchne.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. i+m šampon Lesk citronu (Recenze) - Krásně voněl po citronech, ale nepěnil a musela jsem ho použít docela dost, aby mi na vlasy stačil. Po prvním použití vlasy mastnější, ale pak už ok, dobře držely tvar, nikde zbytečně netrčely, ale na druhou stranu byly takové bez života.
Koupila bych znovu: NE

4. Garnier Pure active exfobrusher (Recenze) - Ještě tam je asi půlka, ale došla mu doba spotřeby. Mě tahle věcička nesedla, je to klasický čistící gel, jen má navíc kartáček. Je pro problematickou pleť, kterou ale nemám, avšak po každodenním používání mi ji udělal. Dělaly se mi po něm ošklivé, zanícené pupínky.
Koupila bych znovu: NE

5. Physiogel čistící gel (Recenze) - Nádherně pleť vyčistí. Po použití jsem ji měla krásně hladkou, pomalu jak po peelingu. Skvělý gel, jediné mínus byla ovšem parfemace, lékárenská vůně.
Koupila bych znovu: ANO

6. Yves Rocher sprchový gel se třpytkami kakao a malina (Recenze) - Naprosto dokonalý sprcháč. Ta vůně, voněl jak červené arabesky, no boží. Navíc měl i příjemnou gelovou, hutnější konzistenci a krásně pěnil.
Koupila bych znovu: ANO

7. L`Occitane sprchový gel Fleur chérie (Recenze) - Málo pěnil, vlastně skoro vůbec a ta vůně, mě to hrozně smrdělo, takže mytí nebylo nijak příjemné.
Koupila bych znovu: NE

8. Farmona tělová pěna banán a kokos (Recenze) - Božsky voní, kombinace kokosu a banánu je moc příjemná, sladké vůně já ráda. Má jakoby našlehanou texturu, opravdu pěnovou. Dobře se roztírala, rychle vstřebávala na těle nelepila. Hydratace také na jedničku.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý z těchto produktů? A co Vaše únorová spotřeba?

7 komentářů:

  1. Ach jo, doufám že letos na Vánoce zase YR vymyslí nějakou speciální kolekci :) !

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta tělová pěna musí vonět naprosto skvěle! Šampony a kondicionéry od Glisskur jsou fajn..

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, já tu vůni Fleur Chérie miluju :-D Koupila jsem si roll-on a je úžasnej.
    Mám sprchový gel Kakao a malina od YR (ale bez třpytek) a docela mě zklama. Vůně je boží, ale při sprchování ji už necítím a navíc měl sprcháč docela vysušuje.
    Po šamponu a balzámu Mythic oil jsem toužila, ale taky se obávám, že by mě po něm svědila hlava.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Physiogel ma dosť zaujal vdaka za tip ;)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám žádný :), já se dostala myslím, že na desítku, ještě to budu muset protřídit :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Od Farmony mám tělové máslo a ikdyž vůně je dokonalá, nestíhám ho spotřebovat a prodávám/vyměňuji na Votocvohoz: http://www.votocvohoz.cz/zeny/pece-o-telo-kosmetika/3392007-tutti-frutti-telove-maslo-karamel-skorice-farmona
    Navíc pomalu ale jistě přecházím na přírodní kosmetiku, což bohužel tahle voňavá kosmetika není :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...