Balzám Figs & Rouge - Aloe and mint

Když se v Ladyboxu měl objevit balzámek Figs & Rouge, byla jsem nadšená. Samozřejmě mě lákal převážně kvůli nádhernýmu obalu, které balzámy mají. Plechová krabička je zkrátka úžasná a jakmile něco hezky vypadá, získá si mě to ještě více. Někomu může vadit kalíšek, kam musíte sahat prsty, s tím ale problém nemám. Bohužel varianta mint a aloe není vůbec pro mě a nadšení opadlo.

Přesto jsem ale balzámku dala šanci. Jedná se o multifunkční balzám, který můžete použít na rty, suché lokty, paty, ale i obličej. Já ho začala používat jako balzám na rty, vytáhla jsem ho v létě, kdy jsem čekala, že díky mátě rty osvěží. Je chladivý, takže na léto jak dělaný. Jenže mě na rtech prostě pálí, takže hydrataci jsem moc nevnímala, když rty pálily a vůně mi není příjemná.

Díky přírodnímu složení má hrudkovitou konzistenci, která teplotou těla taje, takže na rtech žádné hrudky pak nemáte. Rozpustí se a vytvoří jemný ochranný film. Hodně jsem četla, že se spoustě slečnám hned zkazil. Mě tedy vydržel od léta až do teď, dokonce se mnou přežil dovču v Maroku, takže teplo mu nijak neuškodilo.

Až v poslední době začal mít docela mazlavou, nepříjemnou konzistenci, tak místo rtů jsem ho dopatlala na suché paty a celkově suchou kůži na nohách. A teprve tady jsem si všimla jeho hydratačních schopností, které jsou moc dobré. Suché paty krásně zhydratoval a stačilo pouze pár použití.

Obsah: 17ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 3/5
Bohužel kvůli vůni bych si znovu nekoupila, ale další balzámky a produkty od Figs & Rouge mě velmi lákají.

6 komentářů:

  1. Mně se na něm udělala taková hrudkovitá gumová krusta, takže když se ho snažím nabrat, tak mi pod prstama akorát pruží. :D Musela bych ho něčím nabírat. Takže ani nemám chuť jej dopotřebovat (jsem tak v půlce). Možná by ale stálo za to vymazat jej na ty paty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi udelalo kdyz jsem ho vyndala po par mesicich, ale to slo sundat a pod tim uz normal balzam:D

      Vymazat
  2. Taky by mě vůně nejspíš odrazila, ale jinak musí být vážně fajn :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Chjoo já bych ho tak ráda vyzkoušela.. a dokonce mě i tahle vůně láká :P

    OdpovědětVymazat
  4. ja balzamy nepouzivam ale tento vyzerá dobre

    prosím sleduj môj blog
    anahjalliyah.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem jím ze začátku opovrhovala - protože máta není nic pro mě, ale pak jsem si ho zamilovala a i mi voněl. Bohužel se mi po pár měsících zkazil, začal strašně, ale opravdu strašně smrdět :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...