Čistící pleťové gely od Oriflame

Bez čistících gelů se neobejdu, jelikož nějaká pleťová mléka či tonika jdou trochu mimo mě, odličuju se právě na mokro ve sprše a to za pomocí různých gelů. Jen tedy když nejsem doma, tak používám micelárku. Dnes bude řeč rovnou o dvou čístících gelech od značky Oriflame.

Zklidňující čistící gel s výtažky z borůvek a levandule
Šetrně odstraňuje nečistoty, zklidňuje a chrání pleť. Make-up odstraňuje opravdu velmi dobře, po použití nemám pocit žádného pnutí. Má být vhodný pro všechny typy pleti, ale hodně jsem četla reakce, že suché pleti nevyhovuje, jelikož vysušuje. Suchou pleť mám a nevysušoval, stěžovat si na něj nemůžu, navíc po použít je pleť jemná.

Trochu jsem se bála vůně levandule, ale gel voní moc příjemně. Prvně jsou cítit borůvky, poté se k nim přidá levandule a tahle kombinace je moc fajn, osvěžující, jemná. Jediné, co bych gelu vytkla, tak je konzistence, která je hodně řídká, což mi úplně nevyhovuje.

Obsah: 150ml
Cena: 169Kč / ve slevě 89Kč
Hodnocení: 4/5

Antioxidační čístící gel s açaí a granátovým jablkem
Osvěžující gel, který pleť čistí, chrání před předčasným stárnutím a negativními vlivy vnějšího prostředí. Že by mi přišlo, že mám během používání pleť lepší, omlazenou, tak to opravdu ne. :) Ale stejně jak předchozí, tak i tenhle dobře čistí a nevysušuje..

Má příjemnou vůni, trochu silnější než borůvkový gel. Má hustší, gelovou konzistenci, přesně takovou, jakou si představuju. Ale je tu jedno velké ale. Když ho nanesu na pleť, tak se jakoby přicucne a hrozně špatně jde dolů. Je to strašně nepříjemný, jako kdybych si na obličej dala nějaký dětský sliz, brrr. Takže za mě rozhodně nee.

Obsah: 150ml
Cena: 169Kč
Hodnocení: 2/5

Používáte čistící gely? Máte zkušenost s nějakým od značky Oriflame?

8 komentářů:

  1. Já mám ten borůvkový a mám k němu i tonik, ale používám to ráno na vyčištění pleti :) !
    Je to docela fajn, akorát na mě je ta vůně až moc silná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta borůvková věc tak kráááááásně voní! Měla jsem pleťovou vodu a v létě, když mi bylo vedro, jsem se tím furt matlala. Moc příjemná a voňavá věc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám boruvkový toner a je suprový, ta vůně je neodolatelná :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. oni vrátily ty borůvkové? =O a vrátili celou řadu? Já je milovala!!!!

    http://chovatel.com/eshop/product_info.php?products_id=5012

    OdpovědětVymazat
  5. Ten borůvkový jsem měla a byl děsný.. Na problematickou pleť tohle opravdu nestačí a už bych se k podobné kosmetice nikdy nevrátila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já problémovou pleť nemám no, na akné apod netrpim. Pupínky se mi objeví jen v případě, že mi právě něco nesedne. :)

      Vymazat
  6. Dřív jsem tyhle gely od Oriflame hodně používala a paradoxně mi nejvíc seděl ten antioxidační i když bych víc uvítala pumpičkové balení :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vůně jsou neodolatelné, ale s praktickými výsledky... no, raději něco od Garnier :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...