Gliss Kur - Řada Ultimate color pro barvené vlasy

Krásný začátek týdne. Jak jste si užily víkend? :)
Dnes si dáme recenzi na vlasové produkty od firmy Schwarzkopf. Když mě oslovila s nabídkou spolupráce, pomalu jsem skákala radostí. Schwarzkopf pro mě představuje kvalitu, kvalitní vlasové produkty, proto jsem tedy vůbec neváhala. Konkrétně se dnes podíváme na produkty od Gliss kur, řadu Ultimate color, která je určená pro barvené vlasy.

Zrovna vlasové produkty jsou podle mě hodně individuální, takže první něco k mým vlasům, ať máte představu :)

Barvím si je už pěkných pár let a na hlavě jsem měla ledacos. Teď jsem zakotvila u hnědočerné barvy. Hnědou nechci a v klasické černé bohužel vypadám jak Sněhurka a asi mi ani tolik nesluší. Konkrétně používám Color mask od Schwarzkopf, odstín 300. Barvu mi chválí i kadeřnice, zatím hodlám u ní zůstat, vyhovuje mi.
Nemyslím, že vlasům musím věnovat nějakou přehnanou péči, aby vypadaly dobře. Mám štěstí, že se obejdu bez tužidel apod, který by jim dodaly objem, jelikož objem mají přirozený. Netrpím na mastící se vlasy, myji si je po 3-4 dnech.
Přirozeně se mi vlní. Jediný, s čim zápasím jsou roztřepené konečky, prý už je mám tak dlouhý, že se nestačej vyživovat. A docela mi padaj, přítel furt nadává, že má všude moje vlasy a to stačí jeden jediný večer a ještě jak jsou dlouhý, tak je to o to horší :)

  • Ultimate Color šampon
Receptura s UV filtrem regeneruje vlasy a chrání barvu před vyblednutím a vymýváním. Ovšem pouze při pravidelném používání. Spíše bych řekla, že vlasům dodá větší lesk. Vlasy jsou opravdu hezky lesklý. Jestli chrání barvu, těžko říct. Já na tohle moc nevěřím a ani jsem si ničeho nevšimla, navíc tahle barva hrozně dobře drží a i po pár měsících je super. Šampony pro barvené vlasy mám ráda spíše pro to, že podle mě lépe chrání vlasy, jelikož jsou vytvořeny právě pro ty barvený, které potřebují větší péči.
Příjemně voní, má řidší konzistenci a skvěle pění. 
 

  • Ultimate color balzám
Stejně jako šampon, tak i balzám chrání barvu před vymýváním a dodává vlasům lesk. Navíc usnadňuje jejich rozčesávání. Vlasy se opravdu dobře rozčesávání a ani během dne se tolik necuchají a jsou více jemné.
Stejně jak šampon, tak i balzám příjemně voní. Má hustější krémovou konzistenci.

  • Ultimate color regenerační maska
Pokud něco Gliss Kur umí fakt dobře, tak jsou to masky. Posledně jsem měla řadu pro suché vlasy, která mi nesedla, až na masku, ta byla skvělá a ne jinak je to u téhle. Slibuje to samé jako předchozí dva produkty - chrání barvu před vymýváním a intenzivně regeneruje vlasy. Nemám ráda masky, které se musí ve vlasech nechat třeba 15minut, pro mě to je nepraktický. Ultimate color se nechá působit pouze 1 minutu a používá se 2x-3x týdně.
Už při aplikaci cítíte, jak vlasy úžasně zjemňuje, jsou krásně hebký a já mám neustále chuť se jich dotýkat. Masku jsem si naprosto zamilovala a moje vlasy také. Navíc mi přijde, že mi vlasy lehce narovná.

  • Taft Shine Mega lak na vlasy
Já laková moc nejsem. Lak na vlasy používám minimálně, přes týden vůbec, spíše o víkendu, kdy si sčešu pořádně patku a potřebuju ji zafixovat. Laky mi tedy vůbec neubývaj, spíše se mi doma hromaděj.
Tenhle od Taft slibuje dodání lesku až o 50% a hlavně mega silnou fixaci bez slepených vlasů, zbytků a snadné rozčesávání.
Mega fixaci můžu potvrdit, stačí ho málo a skvěle vlasy zafixuje. Co se týče slepování, slepuje stejně jako každej jinej lak. Dobře se ale z vlasů vyčesává.

Celá řada mi vyhovuje a určitě bych neváhala nad další koupí. Po delší době opět produkty, které mi sedí a já nemám co vytknout. Vlasy jsou nadýchaný, lesklý, nemastí se, s tímhle šamponem klidně vydrží umyté 4 dny a stále vypadají dobře.

Moc děkuji Schwarzkopf za poskytnutí produktů k recenzi.

1 komentář:

  1. Masku jsem od nich ještě nezkoušela. Tato vypadá hodně dobře, tak se po ní podívám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...