Ladybox - Duben 2014

Dubnová krabička je tady a já doufala, že bude mnohem lepší jak minulá eko, která mě na plné čáře zklamala. Sleduji nápovědy a když jsem viděla, že se v boxu objeví pastelka na rty, měla jsem velkou radost, jelikož žádnou ještě nemám, ovšem bála jsem se odstínu..Nebudu to zbytečně okecávat a vrhneme se na obsah a pak na můj názor. :)

Minulý měsíc žádná krabička nebyla, v dubnu se opět ke krabičce vracíme. Je to obyčejná růžová, která neurazí nenadchne a jelikož já už si nechávám pouze ty hezké, tak tahle skončí asi na hranici s čarodějnicí :D

  • Fennel tělové máslo divoká orchidej - Plné balení, 200g
Od Fennel jsem již jedno máslo měla a bylo úžasné, takže na další produkt jsem se těšila. Bohužel mi přišla orchidej, což není úplně vůně podle mého gusta. Je silnější a mě tolik nesedí. Spíše bych ocenila třeba kokosový jogurt, ten mě mrzí, že jsem neměla.

  • LASplash Cosmetics Chubby Twist - Plné balení
Přišel mi odstín 09 Rosy, což je taková barvička do vínova. Doufala jsem, že nebudu mít žádnou tělovou nebo hnědou, mám raději výraznější růžové. Tahle je moc pěkná, takže jsem nadšená. Je matná, tak jsem zvědavá, žádnou takovou rtěnku nemám.

  • Alessandro Pro white original - Vzorek, 7ml
Lak je za mě zklamání, jelikož je transparentní. Působí proti zažloutlým nehtům. Bezbarvé laky mám doma a bohatě mi to stačí, myslím, že tohle moc nevyužiju.  Problémy se zažloutlými nehty nemám.

  • Skin79 Silky Green BB cream - cestovní balení, 5g
Už jsem to psala několikrát, mě BB neseděj a už vůbec ne ty od Skin79. Stále dávám přednost make-upům, požaduji vyšší krytí a to mi zatím BB nedávají, navíc od téhle značky byly na mě byli světlý a tenhle zelený není výjimka. Je světlej a navíc pro mastnou pleť, kterou nemám.

  • Skin79 Moisturizing Purple BB cream - Cestovní balení, 5g
Minerální pigmenty dodávají pleti zdravou barvu a účinné složení ji hydratuje. Tenhle vypadá tedy lépe, i odstín je tmavší než BB zelený, takže se skamarádíme asi více.

  • Colgate Max white one optic - Plné balení, 50ml
Pasta je pouze a myslím, že tahle už se jednou v boxu objevila. Dříve jsem na pasty v boxech nadávala, ale názor jsem trochu změnila, protože je pravda, že se rozhodně využije.

  • Figs & Rouge balzám Aloe&Mint - Dárek k předplatnému
To snad ne, tenhle měsíc se mi ho povedlo spotřebovat a on přijde znovu. Mě tahle vůně vůbec nesedí, takže doufám, že se mi ho podaří vyměnit za něco jiného nebo ho dám do giveaway třeba. :)

Pocity z boxu mám hodně smíšený. On není špatnej, vůbec není špatnej a zvlášt pro ty, které mají rády BB a značku Skin79 je to podle mě paráda. Já k nim bohužel nepatřím a proto, když tam jsou BB rovnou dva, tak skákat nadšením nebudu. Jediný, co mě fakt nadchlo, tak je pastelka. Máslo je také fajn, ale jiná varianta by byla mnohem lepší. V boxu mám sedm produktů a mám radost jen ze dvou.

Jak se dubnová edice líbí Vám?

19 komentářů:

  1. Já si objednávala bio edici ze které jsem byla nadšená. Tuto dubnovou jsem nebrala a jsem za to ráda. BB by mě nepotěšilo, neboť jsou na mě moc světlé a stejně mám radši Misshu. Průsvitný lak je taky docela mimo, čekala jsem, že dají nějaký jarní barevný a oni toto. Byla bych z toho zklamaná. Pastu ani netřeba komentovat. Jediné co se mi líbí je ta pastelka, takže asi tak :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. já už neobjednávám, málokdy mě něco zaujme a pak kdyžtak vyměním, třeba ten zelený Urban Veda krém z bio edice, ten je naprosto perfektní a až dodělám ty prcky, jdu do plného balení. tahle edice mě nenalákala ani nápovědama - Skin79 mi na obličej už nesmí, nechci skončit na kožním, laky mě zas tak neberou a tenhle by mě těžce zklamal (čekala bych spíš plné balení barevného, nedávno přece měli tu Jordanu!), tělové mazadlo bych nevyužila, pastelek mám taky dost a pasta je prostě pasta, navíc zase bělicí Colgate? takže za mě nic moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urban Veda mě trošku naštvala, jelikož v dotazníku mám vyplněno, že pleť mám suchou a přijde mi pro mastnou, což je škoda. Tělová mazadla já ráda, mažu se poctivě, takže ty mi vůbec nevaděj.

      Vymazat
  3. Už jsem pokukovala, že konečně ladybox vyzkouším a byla bych opravdu hodně zklamaná. Příjde mi, že se ladybox zhoršuje!!

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, že dříve jsem byla nadšená pomalu z každýho boxu, což ted nejsem, ale možná to je tím, že předtim to bylo něco nového..

      Vymazat
  4. No nevím, dřív jsem ho hodně objednávala, ale nějak přestává lákat...spíš se ted přikláním k přírodní kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem se ke koupi LB odhodlávala už hrozně dlouho a když vyběhla dubnová edice, která slibovala dekorativku (které není nikdy dost) řekla jsem si, že teď nastala ta pravá chvíle. Číhala jsem na nápovědy a po zjištění, že krabička bude obsahovat Skin79 jsem se jí nemohla dočkat. Na tuto značku jsem četla několikero pochvalných recenzí a celkově mě asijská kosmetika hodně lákala. Takže v den D jsem s napětím očekávala pošťáka- mimo BB mě hrozně potěšila pastelka a musím říct, že barvička (též 09 Rose) není vůbec můj styl, ale po nanesení mě okouzlila- ta výdrž je fakt neuvěřitelná. Vzoreček laku- no mám umělé nehty, takže asi chápete...tělové máslo- jedním slovem mňam, kdykoli si přivoním mám tendenci ochutnat, mě přišlo s vůní hroznových jader. A jako poslední pasta- což mě ale hoodně zklamalo. Za prvé značku Colgate nesnáším a za druhé ji najdu v každé drogerii. Takže podtrženo, sečteno jsem spokojená.

    P.S. omlouvám se za slohový komentář :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slohový komentář vůbec nevadí, naopak :D Mě značka pasty nevadí, i když samozřejmě bych raději jiný kosmetický bonus. Pastelka má fakt krásnou barvu, takovou ještě nemám. Fajn, že jsi spokojená, to je podstatný :)

      Vymazat
  6. to zelený bb jsem teď zkoušela a máš pravdu světlý jak zadnice...ale měla jsem i vzorek šnečího bb od skin79 a vypadal mega tmavě, ale přizpůsobil se! a co hlavně? Krytí srovnatelný s revlon colorstay! možná i lepší!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, že ten šnečí se docela přizpůsobil a lehce něco zakryl, ale rozhodně bych další nebrala, stále za mě ne. :)

      Vymazat
  7. Já jsem z tohoto boxu hrozně zklamaná, v pastelce vypadám jako smrt, mám stejnou barvu ale mě takové prostě nikdy slušet nebudou, tělové máslo mi neskutečně smrdí, lak nevyužiju a bb krémy taky ne :(

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem stále nadšená z březnové krabičky, už jsem si další boxy nechtěla objednávat - není to už kam dát a nápovědy mě ujistily v tom, že krabičku nepotřebuju. Z celého boxu mě zaujal jen zelený BB, protože by mě zajímalo, jak moc je světlý a jestli je dostatečně světlý i pro mě :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Já už nemám na Ladybox nějak nervy. naposled jsem byla spokojená, kdysi před x měsíci když jsem v něm našla srpcháč od Rituals a tím to haslo. Ono je těžký zavděčit se všem.

    OdpovědětVymazat
  10. Kočky, ty vaše komentáře ohledně BB mě upřímně děsí- už jsem byla rozhodnutá, že zainvestuji a koupím si celé balení. Ale díky vašim zkušenostem, teď pořádně váhám. Zkusím jak mi sednou ty vzorečky a uvidím. Jinak s jakými BB jste spokojené vy? Díky za tipy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidíš, jak ti tyhle vzorky sednou. Ale zrovna Skin79 je docela chválená značka, většinou čtu pochvalný recenze. Co jsem měla vzorečky, tak mi sedl od Skin79 pouze The premier gold. Já chci vyšši krytí i když pleť mám bezproblémovou a to mi BB creamy prostě nedávaj. A navíc většina z nich byla hodně světlá. Mám ale BB od Dermacolu a ten je docela fajn, i když já ho tedy používala jen na dovče u moře, kde nepotřebuju mít dokonalý make-up.

      Vymazat
    2. díky za tip- dermacol omrknu :)

      Vymazat
  11. Tak ta barva Chubby Twist se povedla, myslím že jsi chytla tu nej. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám BB radši a třeba takovej BB Oriental Gold BB Cream od Skin79 kryje jako blázen, hydratuje a odstín mi až podezřele dobře padne. Docela mě lákají balení BB, které jsou v tomhle LB :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten byl jeden z nejhorsich. Kryti nizky a navic silene mastnej a hutnej. Rikam, ze mi nesedej no:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...