L`Oréal Paris - Řasenka Volumissime pro extra objem

Dnes si dáme recenzi na řasenku, kterou mi poskytl e-shop krasa.cz. Značku L`Oréal Paris mám ráda a pro mě jedna z těch luxusnějších a lepších značek, které se dají sehnat v drogerii.

Konkrétně bude řeč o řasence z názvem Volumissime pro extra objem. Co se týče řasenek a mých požadavků, tak těžko říct, co chci více, zda objem nebo délku. Chci obojí, alespoň nějaký objem a nějakou délku.
Začnu obalem, který není nijak zvláštní a nekřičí. Upřímně bych si v drogerii téhle řasenky asi ani nevšimla, protože je opravdu nenápadná a působí obyčejně. Kartáček není plastový, ale už díky jedné skvělé řasence jsem zjistila, že hezký řasy zvládne i takovýhle klasický kartáček. Je mírně prohnutý.

Na začátku jsem s řasenkou docela zápasila. Na kartáčku ulpívalo strašně moc barvy, která se pak přenesla na řasy a slepila. Navíc se všude obtiskávala. Pokud máte rády přirozenější líčení, tak tohle nebude to pravé pro Vás. Řasy silně zvýrazní, což mě nevadí, já si na přirozené líčení nějak nepotrpím. Barva je opravdu černočerná, takže velké plus.

Postupem času jsem se s ní naučila pracovat,už to zvládám bez extrémního obtiskávání. Co se týče výsledků, tak spodní řasy mi super prodlouží, což je skvělý. Horní řasy silně zvýrazní, dodá jim délku a samozřejmě i objem. Žádný extra, jak slibuje, ale myslím, že pro mě velmi dostačující.

Pokud máte citlivé oči, často slzíte, tak nastává problém. Řasenka absolutně nezvládá byť jen minimální slzení, hned se začne pod okem mazat, ono je to možná právě i tím, že na těch řasách ulpívá hodně té barvy.

A na konec si dáme foto na řasách. Rovnou říkám, že si nerada fotím řasy. I s tou nejlepší řasenkou vypadají zblízka na fotce ne moc dobře. Jak vidíte, lehce slepuje, na fotce to může vypadat hůře než normálně. V reálu je výsledný efekt mnohem lepší a pro mě se řasenka řadí mezi ty lepší, co jsem měla., i když má nějaké ty mouchy.

Obsah: 8ml
Cena: 249Kč - na krasa.cz za 155Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji e-shopu krasa.cz za poskytnutí řasenky k recenzi.

9 komentářů:

  1. Rasenka se mi hned na prvni pohled moc libi, pekny obal, ale hlavne dobry kartacek. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě je tato řasenka nejlepší ve všech směrech :) mam už asi třetí balení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, podle fotky to vypadá jako bys měla vše slepené asi do 10trsů, ale vím jak fotky blbě zkreslují :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dyt rikam, ze mi to udela kazda fotka s kazdou rasenkou. Neumim si fotit asi rasy:D

      Vymazat
  4. že ty fotky řas vždycky vypadaj hrozně? Já si říkala, zda jsem divná jenom já nebo proč to mám vždycky na fotce úplně jiný =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadaji, nechapu, jak si nekdo dokaze krasne vyfotit rasenku:D Treba rasenka od GS mi udela rasy jak panenka, no nadhera a fotky jsem se zdesila :D

      Vymazat
    2. ale největší sranda je, že ve foťáku to vypadá super, ale jakmile to otevřeš v koplu tak se zděsíš =D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...