Toaletní vody od Miss Sporty

Je to již nějaký pátek, co se v drogeriích objevily nové toaletní vody od Miss Sporty. Mám tuhle značku ráda a vůně na první pohled působí skvěle, líbí se mi balení, které je hezky barevné, takže působí pozitivně a moc dobře. Každá vůně je navržená na jinou příležitost a hodí se k jiné denní činnosti.
Vůně jsem seřadila podle toho, jak moc mi voní.

Oficiální popis vůni: Kolekce miss sporty fragrances byla inspirovaná spektrem barev, nálad i příležitostí, které nám život nabízí. Mluví ke každé dívce, jež se nebojí prožívat život naplno. Okuste je a nechte se unášet představou vzrušujících možností nového den.
Čtyři okouzlující vůně byly navrženy tak, aby zachycovaly různé podoby vnitřních já, které ukrývá každá z nás.
 

Clubbing Proof (svěží růže a broskev)
Oficiální popis: Rozjeďte to na parketu, staňte se hvězdou párty! Tato vůně vám přinese pocit trvajícího štěstí. Otevírá se šťavnatými nótami broskvového nektaru, liči a květů skořicovníku, které vyvolávají radost a optimismus. Srdce z muškátu a bulharského růžového oleje dodává vůni nevinnost a ženskost, zatímco směs pižma a kosatce v základu poskytuje dávku hřejivého tepla a něhy.

Překvapivě mi právě tahle růžová voní nejvíce. Cítím v ní právě zmiňovanou broskev, takže je hodně sladká, docela výrazná, ale přesto za mě nejlepší. Broskve mi zkrátka voní hodně.

Morning Baby (pomerančový květ a bílé pižmo)
Oficiální popis: Berte život z té lepší stránky. Stačí nebát se být šťastný! Vůni otevírá osvěžující koktejl jiskřivého bergamotu a nóty šťavnatého pomeranče. Tato dvojice citrusů zachycuje pocit nespoutaného štěstí. Květ pomerančovníku a jemná pivoňka v srdci vůně přinášejí prvek ženskosti a stopy kosatce, bílého pižma a santalového dřeva dodávají celému mixu poutavý aspekt.

Tahle vůně je díky pomeranči opravdu krásně svěží a působí pozitivně. Ihned po Clubbing Proof mi přijde jako nejsladší a řekla bych, že se docela bude hodit na mladší slečny.

Crush No You (frézie a květy fialky)
Oficiální popis: Zanechte trvalý dojem. Této nadčasové a svůdné vůni je téměř nemožné odolat. V hlavě ucítíte sladkou směs květu broskve, okvětních lístků lilie a levandulových květů. Klasické ženské srdce, tvořené frézií, růží a květy fialky, ustupuje tónům čistého pižma, heliotropu a cedrového dřeva v základu.

Podle obalu a popisu jsem se nejvíce těšila právě na tuhle vůni, ale až tak mi nevoní. Je poměrně výrazná a ne tak sladká jako ostatní a jelikož mám ráda sladké vůně, tak si mě bohužel nezískala. Pokud sladké vůně nemusíte, ale dáváte přednost květinovým vůním (výrazná frézie), tak tahle bude asi nejlepší, přijde mi docela těžká.

Pump Up Booster (jasmín a zářivá mimóza)
Oficiální popis: Okuste chuť dobrodružství. Tato veselá a svěží vůně představuje ducha zářivé, bezstarostné ženy. Začíná mladistvou energickou směsí orosené pivoňky, malin a jiskřivé mimózy. Tento výbuch svěžesti se prolíná se středními nótami zimolezu, opojného jasmínu a sladkého hrášku. Poté se spojí s pižmem kůže, hřejivým růžovým dřevem a dekadentním mandlovým květem v základu, který vás zahalí do jemného závoje smyslnosti.

Pump Up Booster jsem dávala nejmenší šance a trefila jsem se. Vůně je svěží a nevtíravá. Oproti ostatním mi přijde nejméně výrazná a spíše neutrální. Podle obrázku se opravdu hodí na nějaký sport, což je trošku mimo mě no :)

100ml za 229Kč
75ml za 149Kč
11ml za 99Kč

Upřímně jsem moc nečekala, že by mi toaletky voněly, ale docela mě překvapily. Dvě mi voní, dvě ne, ale přesto si vůně dokáži představit spíše na mladších slečnách. Co se týče výdrže, jsou to pouze toaletky, takže celodenní výdrž opravdu nečekejte, vydrží přibližně půl dne. 

Už jste vůně zkoušely, jak Vám voní? Plánujete si nějakou pořídit?

Moc děkuji webu kamoska.cz za poskytnutí vůní k recenzi.

3 komentáře:

  1. Mám velké balení té zelené, ta mi jako jediná voněla. Takže co člověk, to jiný názor, a ve vůních to platí dvojnásob :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem si k některé přivonět, ale žádnou jsem si nevybrala. Myslím si, že jejich výdrž bude nic moc, takže dávám raději přednost "ověřeným" vůním :)

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tu zelenou a není špatná, na léto bude dobrá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...