Yves Rocher - Culture bio: Řada s medem a bio müsli

Jak jistě víte, kosmetiku Yves Rocher mám hodně ráda. Proto když jsem dostala od Ježíška novou bio řadu s medem a müsli, měla jsem ohromnou radost. Celá řada obsahuje 99% přírodních surovin, je bez parabenů, minerálních olejů a barviv. Naopak je tvořená akátovým medem, výtažek z bio kaštanu a ovsa a bio slunečnicový olej. Má certifikát BIO.

Zvláčňující krém na ruce
Začnu tím nejlepším a vlastně i prvním produktem, který jsem vyzkoušela a to je krém na ruce. Normální med nemám ráda, překvapivě v kosmetice mi vůbec nevadí, právě naopak. Když jsem poprvé vyzkoušela krém, první, co mě upoutalo, byla úžasná vůně. Voní po marcipánu, takže jsem se okamžitě zamilovala.

Krém má hodně řídkou konzistenci, je lehoučký a dobře se roztírá. Vstřebávání je ale pomalejší, než se vsákne tak to chvilku trvá. Někoho by pocit mastných rukou mohl vadit, ale krém je tak příjemný, že mastnější film mi nevadí, naopak mám pocit hydratovaných rukou a nelepí. Hydratace je moc dobrá, bohatě stačí namazat ruce 1x-2x denně a krém je výborně vyživí, zjemní a zhydratuje.

Krém má bohužel docela malé balení, pouhých 50ml a při každodenním používání rychle ubývá, což je veliká škoda. Pro mě to je nejlepší krém, jaký jsem kdy měla a rozhodně plánuji další koupi, až snížím svoje zásoby.
Obsah: 50ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 5/5

Zvláčňující tělové mléko
Mléko má stejnou vůni jako krém, nádherně zas voní po marcipánu. Mazat se marcipánem je prostě lahoda a každodenní péči o pokožku mi hezky zpříjemňuje.
Má řidší konzistenci, dobře se roztírá a narozdíl od krému rychleji vstřebává. Nezanechává mastný film a nelepí. Použití je pokožka jemná a příjemná na dotek. Zbavuje pocitu pnutí a pokožku vyživuje. Hydratace je opět na jedničku. Pokožka je krásně hydratovaná bez suchých šupinek.

Jediný, s čím mám problém, tak je balení. Úzká, kulatá tuba mi moc nevyhovuje a ze začátku jsem měla docela problém mléko vymáčknout. Možná jsem jen nešikovná a zvyklá na jiná balení mlék no. Navíc v uzavírání jsou okraje, kde zbytky mléka musím dolovat.
Obsah: 200ml
Cena: 269Kč
Hodnocení: 5/5
Jediné, malinké mínus je balení.

Zvláčňující sprchový gel
Sprcháč jsem začala používat až jako poslední. Po prvním použití jsem opět cítila marcipán, ale po dalších je vůně už lehce jiná, smíchaná s medem, takže je docela výraznější, ne tak sladká, spíše tvrdší.
Má hustší gelovou konzistenci, skvěle pění. Co více ke sprcháči říct, než to, že umyje a pokožku nevysušuje.
Obsah: 200ml
Cena: 79Kč
Hodnocení: 4/5

Zvláčňující balzám na rty
Balzám mi teď dělá společníka každý den, ale používám ho spíše jako lesk, během dne se mažu jiným balzámem a tenhle používám až když někam vyrážím, ne doma. Rty vyživuje a chrání před vlivy vnějšího prostředí.

Na rtech je moc příjemný a lehký, nelepí, což je super. Bez jídla a pití vydrží tak hoďku a půl na rtech. Po použití jsou rty hydratované, nepálí a jsou bez suchých šupinek. Hydratace, stejně jako u ostatních produktů je výborná. Má mléčnou barvu, gelové konzistence, ale na rtech je spíše průhledný, dodá jim pouze lesk.

Bohužel jako jediný produkt nevoní tak úžasně, žádný marcipán necítím. Je to spíše taková neutrální vůně, možná lehce ořechy, ale to fakt musím zapojit fantazii. Balení je fajn, klasický zkosený aplikátor, se kterým se dobře pracuje. Navíc 10ml je opravdu hodně, takže balzám vydrží dlouho.
Obsah: 10ml
Cena: 125Kč
Hodnocení: 5/5

Jak vidíte, celá řada je opravdu skvělá a já si ji zamilovala. Vše s klidným srdcem můžu doporučit a sama bych neváhala nad další koupí.
Máte zkušenosti s touto řadou či něco plánujete?

9 komentářů:

  1. Já mám YR moc ráda, hlavně zbožňuji ty jejich krámy, jsou útulné a je tam skvělá atmosféra, hlavně o Vánocích :) ! Jinak jejich sprcháče mám velice ráda jsou moc fajn. Hodně mě zaujal sprchový gel a po balzámu a krému na ruce už jsme koukala, ale krémů na ruce mám zásobu že to snad ani nezdělám.. :D tak snad někdy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tělovku YR zas tak nevyhledávám, ale tahle BIO řada vypadá moc dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  3. joo, YR já mám hodně ráda, zrovna dneska si jdu pro krém :) z téhle řady jsem měla jen sprcháč, ostatní mě tolik nezaujalo (tělo nemažu, krémů mám mooc a balzámy v tomhle provedení nemám ráda), a byl super - nádherně voněl, pěnil, nevysušil, umyl :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten krém na ruce je úžasný! Nemůžu si ale pomoct, cítím z něj marcipán :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak marcipánová vůně mě hned zaujala, měla bych to jít omrknout a očichat :D

    OdpovědětVymazat
  6. Musím souhlasit s pochvalou krému na ruce, mám ho taky a je vážně super! :-) Bohužel je to asi jediná moje věc od Yves Rocher, o které to můžu říct. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Z této řady mám jen balzám na rty a nemůžu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě YR poslední roky byla naopak hodně nesympatická, ale když jsem zjistila že mají konečně i bio tak jsem byla zvědavá a koupila si čistící mléko ze stejné řady jako máš ty, ta s medem. Ale je celkem naprd, je strašně lepkavý. Tak příště dám šanci te druhé bio řadě, myslím s aloe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle rada ale nema cistici mleko, pokud se nepletu, tak obsahuje pouze tyto ctyri produkty. Jinak s YR spatne zkusenosti nemam, mam dekorativku, pecujici jsem take vyzkousela a super..

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...