Ladybox - Květen 2014

Krabička přišla opět obyčejná růžová, ne že by mi to tolik vadilo. Přece jen ty hezké je těžké vyhodit a akorát je hromadím, využila jsem jich jen pár, téhle mi alespoň není líto hodit do koše. Minulý box byl docela fajn, i když obsah je úplně pro mě, eko edice byla katastrofa a tak jsem doufala, že konečně zas bude něco, z čeho si sednu na zadek.

Když jsem krabičku otevřela, moje první reakce byla, tak za tohle jsem dala tři stovky? To je příšerný a vypadá to pěkně chudě.

  • MeMeMe Skin Illuminator Beat The Blues - Plné balení, 12ml
Já rozjasňovače nepoužívám, moc asi nevím jak pořádně, ale Ladybox je o zkoušení nových věcí a značek, takže beru, alespoň mám důvod s tím začít. Navíc značku MeMeMe mám ráda. Co mi ale vadí, na co vyplňuji dotazník, kde mám jasně napsáno, že preferuji studené odstíny a dostanu teplý zlatý?! Konkrétně odstín Oyster Gold. A ke všemu mám zatvrdlý štěteček.

  • Alva minerální pigment Green Equinox - Plné balení, 2,25g
S pigmenty zkušenosti nemám a značku vůbec neznám. Sympatická mi zatím není, balení je strašně laciné, nejde mi ani pořádně zavřít. Přišel mi odstín Bumished Olive, sice jsem si zpočátku řikala, že zelených stínů mám dost a tolik je nevyužiji, navíc tuhle barvu opravdu jinak než na oči použít nelze, ale když jsem pigment vyzkoušela, tak vypadá krásně.

  • Ziaja jemný odličovač očí - Plné balení, 120ml
Ziaju mám ráda, ale odličovák očí nevyužiju, nepoužívám. Kdybych měla micelárku, tak si ji možná schovám do zásoby a za nějaký dva roky vytáhnu:D, ale tohle je pro mě absolutní zbytečnost, bohužel. Takže zkusím vyměnit. Jinak je vhodný i pro citlivé oči a neobsahuje parabeny.

  • Xhekpon crema - Cestovní balení, 10ml
Značka pro mě absolutně neznámá a při vyslovení názvu si vybavím Saxanu:D Jedná se o regenerační krém na obličej, krk a dekolt, který regeneruje pokožku, předchází jejímu stárnutí a hydratuje. Obsahuje kolagen, extrakt z pupečníku asijského a aloe vera.

  • Bel premium odličovací tampóny - Plné balení, 30kusů
Tamponky využije asi každá, já si ale před nedávnem koupila dvě balení a zas takovou spotřebu nemám. Navíc Bel mi přijdou tvrdé a dávám přednost Linteo. Ale budiž, schovám.

  • Lavera pleťový krém - Vzorek, 1ml
Pouze malý pytlíček, který vytáhnu až kdoví kdy, přijde mi trochu zbytečné uvádět tyhle vzorečky na leták, dříve tam nebyly. Mám denní hydratační krém, který obsahuje rostlinné výtažky, přírodní másla a oleje.

  • Passion Chocolate Matcha - Plné balení, 30g
Jako bonus je belgická čokoláda spojená s japonským čajem Matcha. Ta mě moc potěšila, jsem zvědavá, jak bude chutnat, čokoládu miluji.


Ani po dalších zkoumáních jsem si na zadek z boxu nesedla a super mi nepřijde. Mám spíše rozporuplné pocity, rozjasňovač vyzkouším, pigmenty jsou fajn, krém malé balení, čekala jsem víc. Tak doufám, že červnová krabička bude tentokrát mnohem lepší.
Objednávaly jste? Jak se vám tohle vydání líbí?

25 komentářů:

  1. tak jediné co mě zaujalo je ta čokoláda s matchou,, mňam :3

    OdpovědětVymazat
  2. taky se mi líbí jen ta čokoláda, LB mi přijde, že celkem upadá. hlavně když to bylo dřív opravdu překvapení, tak jsem si to kupovala, teď mě ty nápovědy spolehlivě odradí, protože nikdy nic z toho mít nechci :D navíc mi to píšou stokrát do měsíce, rušit to nechci, občas mě to zajímá, ale proč ten newsletter chodí tolikrát...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě ty nápovědy už na mail nechodí, musim je rozklikávat u nich na stránkách. Mě náhodou bavěj, ráda se na nápovědu mrknu :)

      Vymazat
  3. No tak to je celkem slabší :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se tenhle boxík celkem líbí, resp. asi bych využila všechno.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mi přijde, že se ladybox jen zhoršuje. Z tohoto boxíku se mi líbí jen rozjasňovač a čokoláda.... :/

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já naštěstí odolávám, naposledy jsem si objednala v březnu, zatím mě žádná nápověda nenalákala ke koupi. Zaujal mě jen regenerační krém ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mě má LB přijít v pondělí, doufám, na rozdíl od tebe, aby tam byl právě ten teplý odstín rozjasnovače od Mememe. A šikl by se i zlatý pigment, případně ten zelený. Tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle mi teda přijde silně o ničem.. za ty 300 bych si koupila rozjasňovač podle svého výberu, nějakou odličovací vodu nebo micelárku taky a ten pigment mi přijde na prd, hlavně bych byla naštvaná, kdybych dostala takovou barvu. Jsem ráda, že jsem se k Ladyboxu nikdy nenechala zlomit :D S mým štěstím bych zrovna dostala něco takového.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě barva pigmentu ošklivá nepřijde, naopak když jsem ho zkusila, tak je krásná :)

      Vymazat
  9. Já jsem o boxu přemýšlela jen kvůli rozjasňovači, ale ten si můžu koupit samostatně;)

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíce bych brala čokoládu Matcha :3 jinak celkem nic moc, přijde mi fakt divné tam dávat vatové tamponky.

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj, ja som si tentokrat odpustila cesky ladybox a vyskusala pocas navstevy usa ich dve krabicky krasy

    Americké krabičky krásy

    OdpovědětVymazat
  12. Měla jsem stejně divný pocit, že je tam toho málo. Ale odličovací vodu snad využiji a měla jsem naštěstí hezčí odstín pigmentů. http://radkakaiserova.blogspot.cz/2014/05/ladybox-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě se naopak více líbí ten můj odstín :D

      Vymazat
    2. A tak to má být :) Vypadá to, že se jednou konečně trefili podle těch personifikovaných dotazníků, co tam vyplňujeme :)

      Vymazat
  13. Tak já bych asi využila jen tu čokoládu :D Ladybox mě poslední dobou nějak vůbec neláká :/

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  14. Tenhle obsah by mě moc nenadchl, ještě že ladyboxu zatím odolávám, a tobě děkuji za důvod :D Valerie

    OdpovědětVymazat
  15. To jsem měla dobrou intuici,že jsem tentokrát odolala.Dostat zelený pigment a růžvoý rozjasňovač,tak nevím....:-)

    OdpovědětVymazat
  16. jak jsem již psala u Rendy využila bych jen ten rojsaňovač a ten si můžu koupit samostatně za stejnou cenu jako box ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  17. Ja som si Ladyboxy objednávala tak rada a chcela by som v tom pokračovať, no už dlho ma žiaden balíček nepresvedčil, ono to vždy vyzerá už zle len pri tom popise, čo dostanem do mailu a potom ešte horšie, keď vidím balíček u niekoho rozbalený....z tohto obsahu by som brala jedine čokoládu a asi ten Alva pigment....škoda, mala som pocit, že kým sa LB a Senzabox nespojili, tak to bolo o niečom inom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, ze od spojeni to neni tak dobry a jde to z kopce.

      Vymazat
  18. Už se na něj těším. Já trubka jsem se totiž překlikla a místo zásilkovny jsem zadala doručení kurýrem, no a v pátek jsem nebyla na místě určení, takže mi dorazí až ve středu. Nejvíc se těším na ten pigment, rozjasňovač a vzoreček Lavery. Jen doufám, že zase nebudu muset měnit barvy.

    OdpovědětVymazat
  19. ...tak toto vůbec, já bych využila sice ty vatové tampónky, ale nadávala, protože používám ty z Dm-ky a nedám na ně dopustit :D + odličovač...ostatní teda velmi neoslovilo :( Uff, přemýšlela jsem, že objednám...

    OdpovědětVymazat
  20. Tak moc nadšená nejsem - rozjasňovač mi poslali růžový, i když mám psaný zlatý podtón, pigment jsem dostala chladně šedý, místo teplých barev, tužka MeMeMe (bonus za objednání 1.5.) je černá, místo hnědé ... ach jo, na co se ten dotazník vyplňuje, když na to kašlou?! Krém od Xheponu s parabeny taky nechci, takže nakonec mi zbyla micelárka a odličo. tamponky. Nic moc teda.... jo ale čokoláda byla luxusní!!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...