Oční stíny Lily Lolo

Minerální kosmetika Lily Lolo neobsahuje žádné syntetické látky ani umělá barviva. Je čistě přírodní a vznikla v roce 2005 ve Velké Británii. Oční stíny nejsou parfemované a obsahují jojobový olej, který vyživuje jemnou kůži očních víček.

Pro mě byla značka Lily Lolo do nedávna absolutně neznámá, do doby, než se oční stíny objevily v Ladyboxu. Doufala jsem, že mi přijde nějaká super barvička a taky že přišla. Třpytivý tělový odstín spolu s matnou fialovou barvičkou. No prostě nádhera, fialovou já využiji nejvíce. Konkrétně se jedná o odstín Shrinking Violet.

Stíny přišly v hezké papírové krabičce, jinak jsou v klasickém plastu. Dost špatně se mi ale otvírá, takže je pro jistotu ani nezavírám, jelikož ráno nemám čas rozčilovat se s otvírám. Drží pevně, rozhodně se Vám v kosmetické taštičce neotevřou.

Jak jsem psala, z barev jsem byla nadšená, fialovou já ráda a používám ji téměř pořád. Stíny se vzájemně doplňují, což je super. Jsou ale hůře pigmentované a někomu to může vadit. Mě osobně vyhovují. Takhle pigmentované využiji v týdnu, kdy ráno chvátám do práce a prostě nanesu světlý stín, tmavší stín a nemusím řešit, zda to je precizně nalíčený. Výraznější a pigmentovanější stíny využívám například večer, kdy si s líčením více vyhraji a dám přednost výraznějším očím. Pokud ale chcete skvělou pigmentaci, jakou Vám dá například Sleek, tak tohle je úplně jiná kategorie a nic takového nečekejte.

Stíny jsou máslové, práší minimálně, takže velké plus. A co se týče výdrže, stíny se neslévají, ony pro změnu mizí úplně. Odpoledne na očích najdu vždy jen malý náznak toho, že jsem nějaké měla a odstín nelze rozeznat už vůbec. Je to škoda, pigmentaci bych brala, ale tohle mě mrzí.
 Přesto ale stíny používám téměř denně a hodně jsem si je oblíbila, i když to mizení...

Obsah: 3g
Cena: 340Kč
Hodnocení: 3/5

9 komentářů:

  1. Stíny vypadají krásně. Mě by vadila asi ta pigmentace, možná by ale jen stačilo stíny v průběhu dne obnovit a aplikovat znovu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za tu cenu by mě to štvalo, že jsou málo pigmentované a ještě mizí =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní barvičky, ty mám nejradši. Ale opravdu málo výrazné, škoda :(

    OdpovědětVymazat
  4. Barvičky mají podobné jako jedny stíny od Alverde. A koukám, že i kvallitou jsou na tom obdobně. Zrovna u týhle značky jsem koukala na tvářenky .

    OdpovědětVymazat
  5. Ta pigmentace naštve... Fialová je fakt krásná.

    LuLu

    OdpovědětVymazat
  6. Ty barvičky jsou krásný! S tím mizením se toho bohužel moc nezmůže, to je nešvar hodně typů stínů...

    http://poctenickospetou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Takhle značka je mi moc sypatická, ještě od nich nic nemám,ale určitě jsou na mém listu přání co vyzkoušet, zrovan včera si kamarádka koupila krásnou rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja ich pouzivam tiez takmer denne a nemiznu mi :) nastastie :) podla mna su velmi dobre!

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda té pigmentace, jinak stíny vypadají super! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...