Oriflame - Samoopalovací tělový sprej Sun Zone

Značku Oriflame není určitě třeba představovat, snad všechny ji znáte. Já osobně ji mám ráda, vyzkoušela jsem už několik produktů a docela dost mám ještě doma. Do rukou se mi nedávno dostal samoopalovací tělový sprej. Rozhodně neupřednostňuji bílou kůži, ráda chodím do solárka, abych získala barvičku, i když v poslední době jsem nebyla ani nepamatuju. No a pak tu jsou tyhle samoopalováky, ty já taky ráda, pokud tedy stojí za něco. A jak si na tom stojí právě tenhle od Oriflame?!

Podle popisu se jedná o osvěžující jemný sprej s lehkou texturou na vodní bázi, který vytvoří přirozené a rovnoměrné opálení. I když sprej na pokožku nastříkám, tak ho ještě rukama rozetřu, přece jen mi to přijde lepší, než spoléhat pouze na to, že jsem stříkla fakt všude.

Opálení se má dostavit do 3 hodin, což je skvělý a také pravdivý. Již po třech hodinách máte trošku barvičky. Po druhé aplikaci už je opravdu znát rozdíl a jdete krásně dohněda. Je třeba ale dávat pořádný pozor na to, zda ho roztíráte nebo stříkáte pořádně a zvláště kolem kolen, loktů apod. Mě se povedlo udělat si flek na loktu a jelikož opálení je viditelně znát, tak to vidět bylo hodně. Pozor hlavně pokud jste bledule, na Vás to napáchá podle mě více škody. Sprej používá i mamča, ale ta je celoročně opálená, takže nějaká chybička nebude tolik vidět. Sprej si nemůže vynachválit. :)

Docela rychle zasychá, po aplikaci ale trošku lepí. Má poměrně výraznou parfemaci, která se na pokožce drží. Po použití mi ale pokožka přijde příjemně hebká. Bohužel fotku před a po Vám neukážu, jelikož ani jedna není použitelná. Se sprejem od Oriflame jsem ale velmi spokojená, výsledky jsou parádní.

Obsah: 150ml
Cena: 269Kč
Hodnocení: 4/5
Určitě mrkněte na stránky Oriflame, kde se můžete i registrovat a podívat se na e-shop.

Moc děkuji Oriflame za poskytnutí produktu k recenzi.

4 komentáře:

  1. A nelepí to na pokožce? Naposledy jsem měla nějaký z Tesca a to bylo strašně lepivé a navíc se mi po dlouhodobějším používání dělaly vyrážky.. :(
    A pak jsem ještě měla nějaké mléko, které bylo stokrát lepší, takže se teď sprejů bojím.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po aplikace trochu lepi, pak uz je to ok. Zatim jsem take mela jen mleka, tohle je prvni sprej:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...